Leiderschap en management. Studeren naast je werk met de post-hbo-, duale- of deeltijdopleidingen van hogeschool Windesheim

Leiderschap

Windesheim ontwikkelt maatwerk leiderschapstrajecten voor zowel individuen als voor groepen.

Gericht op uw vraagstukken en onze mogelijkheden komen we samen tot een krachtig programma voor uw leidinggevenden. Uitgevoerd bij u op locatie of bij ons op de Campus.

Uw leiderschapsvraagstuk is ons uitgangspunt

Regelmatig worden wij gevraagd om met organisaties mee te denken over leiderschapsvraagstukken. Daarbij is uw vraag ons uitgangspunt. Deze vraag verkennen, formuleren en verdiepen we graag met u. Immers, de kracht van een maatwerkoplossing ligt in de verkenning en formulering van de vraag. Deze krachtige formule helpt uw leidinggevende medewerkers zich te ontwikkelen op zowel zichzelf, hun functie en de organisatie. De onlosmakelijke drie-eenheid van leiderschapsontwikkeling. Alleen dan kan, in onze visie, uw leidinggevende een substantiële bijdrage voeren aan uw organisatiedoelstellingen.  

Voor iedere organisatie een passende oplossing

Het maatwerktraject kan binnen elke organisatie worden uitgerold. Wij hebben de beschikking over zeer deskundige trainers en experts vanuit verschillende branches. Wij werken voor organisaties uit branches als:

  • bedrijfsleven
  • gemeenten
  • zorginstellingen
  • industrie
  • politie
  • brandweer

Is uw interesse gewekt?

Wilt u meer weten over wat wij als regionale kennispartner voor u kunnen betekenen? Onze accountmanager Gijs-Jan van Heusden komt graag bij u op bezoek. U kunt hem bereiken via:

tel: 088 469 9917
E-mail: gj.van.heusden@windesheim.nl

Uw vraag is zijn uitgangspunt voor een maatwerkoplossing.