Vrouw die voor een digitaal scherm staat

Leiderschap

Windesheim ontwikkelt maatwerk leiderschapstrajecten voor zowel individuen als voor groepen.

Gericht op jouw vraagstukken en onze mogelijkheden komen we samen tot een krachtig programma voor je leidinggevenden. Uitgevoerd bij jou op locatie of bij ons op de Campus.

Jouw leiderschapsvraag is ons uitgangspunt

Regelmatig denken wij met organisaties mee over leiderschapsvraagstukken. Daarbij is jouw vraag ons uitgangspunt. Deze vraag verkennen, formuleren en verdiepen we graag met jou. Immers, de kracht van een maatwerkoplossing ligt in de verkenning en formulering van de vraag. Deze krachtige formule helpt je leidinggevende medewerkers zich te ontwikkelen op zowel zichzelf, hun functie en de organisatie. De onlosmakelijke drie-eenheid van leiderschapsontwikkeling. Alleen dan kan, in onze visie, je leidinggevende een substantiële bijdrage voeren aan je organisatiedoelstellingen.

Voor iedere organisatie een passende oplossing

Het maatwerktraject kan binnen elke organisatie worden uitgerold. Wij hebben de beschikking over zeer deskundige trainers en experts vanuit verschillende branches. Wij werken voor organisaties uit branches als:

  • gemeenten
  • bedrijfsleven
  • zorginstellingen
  • industrie
  • politie
  • brandweer

Een leiderschapstraject in de educatieve sector?

Daarnaast is het ook mogelijk om een leiderschapstraject op maat aan te vragen binnen de educatieve sector. Kijk voor meer informatie en contactmogelijkheden bij Educatie

Meer weten?

Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Onze accountmanager Gijs-Jan van Heusden komt graag bij je op bezoek. Je kunt hem bereiken via:

Tel: (088) 469 99 17
E-mail: gj.van.heusden@windesheim.nl