Lerarenopleiding Gezondheid en Welzijn

Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn

Voltijd in Zwolle

Heb jij altijd oog voor mensen en hun gezondheid en welzijn? Word leraar Gezondheidszorg en Welzijn en deel je interesse met leerlingen.

Vier hoofdthema's

Bij de Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn houd je je bezig met de thema’s zorg, welzijn, facility management en sport en bewegen. Naast deze vakinhoud leer je ook lesgeven (didactiek) en hoe leerlingen leren (onderwijskunde). Al deze kennis en vaardigheden breng je als docent in opleiding in de praktijk tijdens de periodes van werkplekleren. 

Lees meer over de opleiding

Haal een extra bevoegdheid

Wanneer je in het derde jaar kiest voor de minor Vakdocent in het vmbo-profiel Dienstverlening en Producten, ontvang je bij het behalen van de opleiding direct ook de bevoegdheid voor het lesgeven in het vmbo-profiel Dienstverlening en Producten.

Lees meer over deze keuzeminor

Hulp bij studiekeuze

Een studie moet bij je passen. Daarom is het belangrijk dat je weet wat je kunt, waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Bezoek daarom een open dag, loop mee met de opleiding of organiseer zelf een kijkmoment bij docent gezondheidszorg en welzijn.

Lees meer over onze voorlichting

Djilla: ‘Mijn lessen maak ik betekenisvol'

'Mijn lessen maak ik betekenisvol door de lesinhoud zo goed mogelijk te laten aansluiten op de beroepspraktijk. Dit is een uitdaging waar ik enorm van geniet.'

Lees wat Djilla nog meer te vertellen heeft