Studenten overleggen met elkaar

Master Physical Education and Sport Pedagogy (Calo)

Tweejarige master in deeltijd

Ben jij beweegprofessional en wil je leren hoe je jezelf en je organisatie kunt blijven ontwikkelen? Dan is de master PESP (Lichamelijke Opvoeding en Sportpedagogiek) iets voor jou.

In het kort

De master PESP is een praktijkgerichte opleiding (Lichamelijke Opvoeding en Sportpedagogiek). Je leert met een analytische blik te kijken naar je eigen beweegaanbod en je rol binnen de organisatie. Je genereert nieuwe kennis en verbetert het huidige aanbod. Na het volgen van de master vorm je de schakel tussen verschillende partijen en ben je initiatiefnemer van nieuwe ontwikkelingen.

Lees meer over deze master in deeltijd

Studeren op de Calo

Op de Calo is veel ruimte voor kleinschalig en persoonlijk onderwijs. Maatwerk in groepen staat daarbij centraal. Door de nauwe samenwerking met het lectoraat Bewegen, School en Sport én Sportpedagogiek zijn docenten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied.

Lees meer over de lectoraten

Deeltijd

De hbo-master Physical Education and Sport Pedagogy (PESP) is een deeltijdopleiding die je als professional naast je werk kunt volgen en duurt 2 jaar. Maandag is de vaste lesdag.

Meer praktische informatie

Video master PESP (2:25)