Meisje voor een scherm

Verpleegkunde

Voltijd

Word jij die opmerkzame, onderzoekende en vakbekwame verpleegkundige die persoonsgerichte zorg en begeleiding in complexe situaties kan bieden? Je volgt deze opleiding in Zwolle.

Studieprogramma Verpleegkunde

Tijdens de opleiding Verpleegkunde leer je hoe je verpleegkundig leiderschap toont en innoveert. Verder leer je hoe je de kwaliteit van de zorg verbetert door het inzetten van jouw kritische houding en onderzoekend vermogen.

Ontdek alles over deze studie

Jouw toekomst als verpleegkundige

Afgestudeerden van de hbo-opleiding Verpleegkunde zijn opmerkzame, onderzoekende en vakbekwame professionals die de zorg van morgen inrichten. Dat kan in de thuiszorg, maar ook in de psychiatrie, de verslavingszorg, een ziekenhuis, de revalidatie, een verpleeghuis, et cetera.

Wat wordt mijn beroep met HBO-V?

Hulp bij je studiekeuze

Een studie moet bij je passen. Daarom is het belangrijk dat dat je weet wat je kunt, waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Bezoek daarom een open dag of kom meelopen bij deze opleiding.

Lees meer over hulp bij studiekeuze

Daniël: 'theorie inzetten in de praktijk'

'Ik vind de praktijkgerichte vakken zoals Communicatieve Vaardigheden erg leuk. En tijdens mijn stage kom ik er achter hoe fijn het is alle theorie in je hoofd te hebben en te gebruiken in de praktijk.'

Lees meer over de ervaringen van Daniël