Deeltijdstudenten

Coaching

Zoek je een persoonlijk en professioneel coachingstraject? Wij hebben maatwerktrajecten voor managers, leidinggevenden en medewerkers.

Voor wie

Coaching, supervisie én intervisie, of het nu een studie of een incompanytraining is, is geschikt voor zowel leidinggevenden als medewerkers, werkend op mbo-niveau of hoger. Het is belangrijk dat je gemotiveerd bent om naar jezelf te kijken. Of je nu werkzaam bent in de non-profit, bij de overheid, in de zorg- en welzijnssector, het onderwijs of in de profitsector, voor jouw persoonlijke coaching op maat kun je terecht bij Windesheim.

Wat is coaching en supervisie?

Coaching is een begeleid traject, gericht op het verbeteren en/of ontwikkelen van jouw professionele vaardigheden en kwaliteiten. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een nieuwe uitdaging in je carrière of knelpunten waar je frequent tegenaan loopt in je functioneren. Wat je reden ook is, de begeleiding is altijd gericht op de persoonlijke professionele ontwikkeling en het verbeteren van de prestaties in relatie tot de organisatiedoelen.

Heb je meer behoefte aan supervisie? Supervisie leert je medewerkers antwoord te vinden op ethische dilemma's die ze tegenkomen in hun werk, met als doel inzichten op te doen en beter te functioneren.

Een coachtraject op maat

Hebben meerdere mensen in je organisatie eenzelfde opleidingsbehoefte? Dan is een incompanycursus of -opleiding de oplossing. Onze medewerkers willen graag je gespreks- en opleidingspartner zijn. Wij helpen je om jouw organisatie te versterken. De deskundigheid en ervaringen die wij in huis hebben, delen we graag met je, zodat jij dit weer kunt delen met anderen in je organisatie. Graag kijken we samen met jou naar de mogelijkheden om je wensen te vertalen naar een traject op maat. We kunnen een coachtraject op maat voor je samenstellen op het gebied van:

Ook is het mogelijk bovenstaande onderwerpen te combineren. Bij de samenstelling van een maatwerktraject is jouw vraag ons uitgangspunt. Neem contact op voor een (vrijblijvend) intakegesprek. 

Coaching binnen onderwijs of gezondheidszorg?

Daarnaast is het ook mogelijk om een coachtraject op maat aan te vragen binnen de educatieve sector en binnen de gezondheidszorg en welzijn. Kijk voor meer informatie en contactmogelijkheden bij Educatie óf bij Gezondheid en Welzijn

Zelf een studie op het gebied van coaching volgen?

Ben je toch op zoek naar een studie voor jezelf? Neem dan eens een kijkje in ons opleidingsaanbod.

Coaching en Supervisie

Contact

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een intakegesprek kun je contact opnemen met Silvia Scholten via scm.scholten@windesheim.nl. Je kunt ook naar haar vragen via het Windesheim Informatiecentrum, tel 0900 - 8899 (lokaal tarief).