Studenten buiten X zonnebril

Coaching

Zoekt u een persoonlijk en professioneel coachingstraject? Wij hebben maatwerktrajecten voor managers, leidinggevenden en medewerkers.

Voor wie

Coaching, supervisie én intervisie, of het nu een studie of een incompanytraining is, is geschikt voor zowel leidinggevenden als medewerkers, werkend op mbo-niveau of hoger. Het is belangrijk dat u gemotiveerd bent om naar uzelf te kijken. Of u nou werkzaam bent in de non-profit, bij de overheid, in de zorg- en welzijnssector, het onderwijs of in de profitsector, voor uw persoonlijke coaching op maat kunt u terecht bij Windesheim.

Wat is coaching en supervisie?

Coaching is een begeleid traject gericht op het verbeteren en/of ontwikkelen van uw professionele vaardigheden en kwaliteiten. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een nieuwe uitdaging in uw carrière of knelpunten waar u frequent tegenaan loopt in uw functioneren. Wat uw reden ook is, de begeleiding is altijd gericht op de persoonlijke professionele ontwikkeling en het verbeteren van de prestaties in relatie tot de organisatiedoelen.

Of heeft u meer behoefte aan supervisie. Supervisie leert uw medewerkers antwoord te vinden op ethische dilemma's die ze tegenkomen in hun werk, met als doel inzichten op te doen en beter te functioneren.

Een coachtraject op maat

Hebben meerdere mensen in uw organisatie eenzelfde opleidingsbehoefte? Dan is een incompanycursus of -opleiding de oplossing. Onze medewerkers willen graag uw gespreks- en opleidingspartner zijn. Wij helpen u uw organisatie te versterken. De deskundigheid en ervaringen die wij in huis hebben, delen we graag met u, zodat u dit weer kunt delen met anderen in uw organisatie. Graag kijken we samen met u naar de mogelijkheden om uw wensen te vertalen naar een op maat traject. We kunnen een coachtraject op maat voor u samenstellen op het gebied van:

Ook is het mogelijk bovenstaande onderwerpen te combineren. Bij de samenstelling van een maatwerktraject is uw vraag ons uitgangspunt. Neem contact op voor een (vrijblijvend) intakegesprek. 

Zelf een studie op het gebied van coaching volgen?

Bent u toch op zoek naar een studie voor uzelf? Neem dan eens een kijkje in ons opleidingsaanbod.

Coaching en Supervisie

Contact

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een intakegesprek, kunt u contact opnemen met Silvia Scholten via scm.scholten@windesheim.nl U kunt ook naar haar vragen via het Windesheim Informatiecentrum, tel 0900 - 8899 (lokaal tarief).