Groepje volwassenen buiten op een bankje

Wat kan Windesheim je bieden?

Op de hoogte blijven van de laatste trends en investeren in jezelf. Dat kan bij Windesheim!

De nieuwste kennis, die je direct toe kunt passen en kunt delen met anderen. Dat is waar je naar op zoek bent. Want je vindt het belangrijk om jezelf steeds te ontwikkelen. Je wilt op de hoogte blijven van veranderingen en trends. Je wilt in jezelf investeren. Dat kan bij Windesheim! Wij bieden een podium voor kennisontwikkeling, staan voor een sterke regio en delen kennis, zodat jij deze weer kunt delen met anderen. Zo investeer je in jezelf en deel je wat je weet.

Windesheim biedt jou een ruime keuze aan studies die je goed kunt combineren met werk en privé. En die niet alleen jou verder helpen, maar ook de regio waarin je woont, de organisatie waarvoor je je inzet en de collega’s met wie je samenwerkt. Want de kennis die je opdoet, die deel je tenslotte. Samen met Windesheim zet je kennis in werking.

Versterk (je positie in) de regio

Met meer dan 180 opleidingen, cursussen en trainingen helpen we je om je positie op de (regionale) arbeidsmarkt te verstevigen. Samen werken we aan een duurzame en economisch sterke regio. Welke studie je ook kiest, je persoonlijke en professionele ontwikkeling staan daarbij centraal. Je omgeving profiteert direct van de investering die je in jezelf doet want onze studies zijn zo opgebouwd dat je de nieuwe vaardigheden en kennis meteen kunt toepassen op praktijksituaties.

'Het mooie aan leren is delen wat je weet'

Een studie volgen staat gelijk aan het delen van kennis: Windesheim biedt je een podium voor kennisontwikkeling en onze ervaren en deskundige docenten delen hun kennis met jou. Deze kennis kun je op jouw beurt delen met je omgeving. Mede dankzij de praktijkgerichte insteek van al onze opleidingen. Als je je als manager bijvoorbeeld verder verdiept in coaching, leidt dit al snel tot een andere dynamiek op de werkvloer. Maar ook als je je als leerkracht bijschoolt op het vlak van mediawijsheid, kun je ouders en collega-docenten straks goed adviseren over hoe je kinderen bewust maakt van de gevaren van social media. Slechts twee kleine voorbeelden die aantonen dat een investering in jezelf een investering voor je omgeving oplevert.

Verschillende studievormen

Bij Windesheim kun je kiezen uit diverse studievormen, die goed aansluiten bij waar je op dit moment staat en waar jij heen wilt. Wil je je bijvoorbeeld ontwikkelen op hbo-niveau, dan kun je kiezen voor een vierjarige bachelor. Zoek je daarentegen naar meer expertise op een bepaald onderdeel, dan kun je in een cursus of module de juiste kennis opdoen. Het aanbod van Windesheim bestaat uit hbo-bachelors en -masters in deeltijd, associate degrees, post-hbo-studies, trainingen en cursussen.

Heb je vragen over een studie? Dan ben je van harte welkom op een open avond. Kun je daar niet op wachten of kun je niet aanwezig zijn? Dan kun je een gesprek met een opleidingscoördinator aanvragen. Een vraag per e-mail kan natuurlijk ook. We nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Stel ons een vraag of vraag een gesprek aan