C in de avond

Cursus/module

Wil jij je graag verdiepen in jouw vakgebied of juist kennismaken met een compleet ander vakgebied? Kies dan voor een cursus of module.

Diverse cursussen

Een cursus is een kortdurende lesperiode die over het algemeen één (leer)onderwerp behandelt. Je kunt bij ons kiezen uit een groot aanbod van cursussen. Bijvoorbeeld op het gebied van management en coaching, gezondheidszorg, sport, educatie en techniek en ICT. Een cursus is over het algemeen korter dan een opleiding. Het is vaak een opfrissing of specialisatie met betrekking tot jouw vakgebied. Onze cursussen zijn sterk praktijkgericht.

Wil je meer weten over de toelatingseisen, opzet, kosten en certificering van onze cursussen? Ga naar het overzicht en kies de cursus die bij je past. Je kunt de cursussen ook met elkaar vergelijken.

Modules

Sommige studies binnen Windesheim zijn modulair opgebouwd. Dit betekent dat ze in stukjes zijn geknipt, zodat jij je alleen kunt specialiseren in dat onderdeel waar je voor jouw ontwikkeling of jouw organisatie de meeste winst kunt behalen. Een module is opzichzelfstaand en behandelt vaak een duidelijk afgebakend onderwerp.

De modules van Windesheim worden gegeven binnen een wettelijk erkende hbo- of masteropleiding. In veel gevallen schuif je aan bij een groep (deeltijd)studenten die de module volgen als onderdeel van de hele opleiding. De lengte kan variëren: van vijf losse dagdelen tot een heel cursusjaar, waarin je met tussenpozen 's avonds colleges volgt. Uiteraard hangt dit samen met de aard en de inhoud van de module.

Bekijk het gehele overzicht van cursussen en modules