Man die aan het bellen is

Sporten bij Windesheim

Wil jij fitnessen, zwemmen, tennissen, klimmen of zaalvoetballen? Dat kan allemaal op de Campus van Windesheim. Kom ook sporten!

Om gefocust te kunnen studeren, moet je fit zijn en lekker in je vel zitten. Als student kun je daarom heel voordelig sporten bij On Campus, het sportcomplex op de campus van Windesheim. Met drie zwembaden, een fitnesscentrum, klimmuur, twee tennisbanen en veertien sportzalen vind je hier altijd een sport die bij jou past.

Welke sport kies jij?

Je kunt kiezen uit meerdere aantrekkelijk jaar- of maandabonnementen, waarmee je de sport van jouw keuze onbeperkt kunt beoefenen: fitness, zwemmen, klimmen of een zaalsport. Kun je niet kiezen? Dan is het all-in abonnement iets voor jou.

Wie geven les?

Bij elke activiteit is een gecertificeerde instructeur aanwezig. Dit zijn voornamelijk studenten van de opleidingen Bewegen en Sport. Voor een aantal activiteiten huren we specifieke deskundigheid van buitenaf in. 

Lid worden

Op vertoon van je mbo-, hbo- of wo-collegekaart sluit je een voordelig studentensportabonnement af. Het studententarief geldt ook voor jou als je een deeltijdstudie doet. De studentensportabonnementen zijn ook verkrijgbaar bij de receptie van On Campus, in het Z-gebouw. 

Meer weten?

Wil je meer lezen over de mogelijkheden, openingstijden en tarieven van On Campus? 

Kijk op de website van On Campus