Elektrotechniek

Elektrotechniek

Voltijd in Zwolle

Bij bijna alles wat je doet speelt elektrotechniek een rol en de technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Wil jij daaraan bijdragen? Dan is de opleiding Elektrotechniek iets voor jou!

Elektrotechniek vind je overal!

Nederland draait op techniek. Denk maar eens aan het inchecken met je OV-chipkaart, het draadloos opladen van je smartphone, zonnepanelen en een elektrische fiets. Bij Elektrotechniek leer je zulke elektrotechnische apparaten en systemen te onderzoeken, ontwerpen en produceren.

Ontdek alles over deze studie

Direct een baan

Er is veel vraag naar mensen met technische kennis en vaardigheden. De kans is zeer groot dat je na je afstuderen direct een baan vindt. Bijvoorbeeld bij een energiebedrijf waar je een alternatief voor gas zoekt of bij een bedrijf als Philips waar je medische apparatuur zoals een ademanalyse apparaat ontwikkelt.

Wat wordt mijn beroep met Elektrotechniek?

Open dag en meelopen

Is de opleiding Elektrotechniek iets voor jou? Kom dan naar een open dag. Je kunt dan sfeerproeven, een voorlichtingsronde bijwonen en vragen stellen aan docenten en studenten. Wil je weten hoe het er in het echt aan toe gaat? Kom dan een keertje meelopen. 

Open dagen en meelopen

Elektrotechniek = 4 x goed 

De opleiding Elektrotechniek scoorde in de zes-jaarlijkse visitatie een bijzonder positieve beoordeling. Het beoordelingspanel was vooral te spreken over het docententeam en de manier waarop de opleiding de studenten de ruimte geeft om een eigen leerroute te bepalen. Onze studenten zijn het daar natuurlijk mee eens!

Lees meer over de goede beoordeling