Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Hbo'er

Banner image

Wil jij je specialiseren of nóg beter worden in je vak?

Heb jij al een hbo-diploma en ben je op zoek naar verdieping in je werk? Of wil jij je specialiseren binnen een bepaald vakgebied en zoek jij naar een studie om jouw kennis te verdiepen? Dan ben je bij hogeschool Windesheim aan het juiste adres. Met korte opleidingen en hbo-masters geven we jou tips en tricks om nóg beter te worden in je eigen werk. Of om je te kunnen specialiseren. Je ontdekt de laatste trends binnen jouw vakgebied en kunt tegelijkertijd leren van en met je medecursisten. Dit levert je niet alleen een mooi netwerk op, maar ook sparringpartners waar je op terug kunt vallen. Je studeert naast je huidige baan, zodat jij de opgedane kennis meteen in de praktijk kunt inzetten.

Nieuw: Keuzeprogramma's

Wil jij in korte tijd precies dát leren wat jij nodig hebt? Dan zijn onze Keuzeprogramma’s wat voor jou! Een studieprogramma van 30 hbo-studiepunten helemaal voor jou op maat. Je doorloopt het programma in een periode van een half jaar tot maximaal anderhalf jaar.

Samen met een studiecoach van Windesheim bespreek je je leervraag en ontwikkelwensen. Uit ons grote onderwijsaanbod mix en match jij je persoonlijke programma met de modules die je daarbij nodig hebt. Een efficiënte manier om in een korte tijd precies dát te leren wat jij wilt. Windesheim biedt op de volgende thema’s keuzeprogramma’s aan: Economie en Management, Gezondheid en Welzijn, Onderwijs en Techniek en ICT. Het mooie is dat je uit de deze vier programma’s modules kunt combineren om jouw ideale pakket samen te stellen. Het is allemaal mogelijk!

Meer over onze Keuzeprogramma's

Hulp nodig bij het maken van je studiekeuze?

Heb jij hulp nodig bij het maken van je studiekeuze? Wij helpen je!

Onze studiekeuze- en loopbaancoaches helpen bij het vinden van de studie die past bij jouw wensen, ambities, werk- en privéleven.

 

Lees meer over de studiekeuze- en loopbaancoaches

Weet je al welke studie bij jou past? Maar heb je vragen over bijvoorbeeld toelating, het studieprogramma en of je werk aansluit bij de studie? Neem dan contact op met onze docenten via het Windesheim Informatiecentrum.

Stel je vraag aan onze docenten(opent in nieuw tabblad)

Liever een persoonlijk adviesgesprek met een studieadviseur of docent? Enkele opleidingen bieden persoonlijke adviesgesprekken.

Vraag een persoonlijk adviesgesprek aan(opent in nieuw tabblad)

Abonneer je dan op onze nieuwsbrief professionals en blijf op de hoogte van ons onderwijsaanbod, congressen, symposia en voorlichtingsmomenten.

 

Abonneer je op de nieuwsbrief professionals(opent in nieuw tabblad)

Daarom Windesheim

  • Leren van en met elkaar
  • Breid je netwerk uit
  • Studeren in je eigen tempo
  • Direct in de praktijk aan de slag
  • Van vierjarige opleiding tot tweedaagse cursus: voor ieder wat wils
Banner image
Wat vinden anderen

"Het studeren is leuk, omdat het dicht bij mijn werk staat"

Maarten Eerens

tweedejaars, Psychomotorische Therapie en Bewegingsagogie