Meisje die aan het hardlopen is met blauwe lucht op de achtergrond

Samenwerken aan onderzoek

Multidisciplinair, laagdrempelig en samen met u. Dat is de meerwaarde van onderzoek door Windesheim.

We hebben veel ervaring met praktijkgericht onderzoek en hebben een grote verscheidenheid aan kennis in huis. We leunen hiervoor op de knowhow van lectoren, kenniskringleden, promovendi, docenten en studenten. Wij adviseren u graag in onderzoeksmethoden om antwoord te geven op uw vraag.

Partners in kennisontwikkeling

Het formuleren en uitvoeren van het onderzoek doen wij sámen met u als opdrachtgever. Wij zien u dan ook als een partner in kennisontwikkeling en kenniscirculatie. Maar ook als u geen opdrachtgever bent en wilt samenwerken op het gebied van onderzoek, zijn wij graag bereid kennis met u te delen.

Van vraagstuk naar praktijkgericht onderzoek

Heeft u een vraagstuk op één van onze onderzoeksterreinen, dan nodigen we u van harte uit contact met ons op te nemen. Wij verkennen of uw vraagstuk past bij de expertise en focus van een van onze onderzoeksthema’s. En of uw vraagstuk geschikt is voor verheldering, verdieping of oplossing via praktijkgericht onderzoek. Mogelijkerwijs zijn er bestaande inzichten of onderzoek die u kunt gebruiken. En anders bestaat de mogelijkheid dat uw vraagstuk uitmondt in de opzet van een praktijkgericht onderzoek dat bijdraagt aan kennisontwikkeling voor uw organisatie.

Meer informatie

Wilt u meer weten, neem dan contact op met één van onze deskundigen of met het Windesheim Informatiecentrum, tel. 0900 – 8899, of e-mail info@windesheim.nl