Zin in Lesgeven

Driedaagse training

Ben je toe aan iets nieuws en overweeg je om leraar te worden?

In het kort

Je maakt kennis met de ins en outs van het leraarschap. Na de training kun je antwoord geven op de vraag of ‘je het moet doen’: de overstap naar onderwijs. Of je er gelukkig van wordt. Of je het in je hebt en of er een ‘fit’ is met het docentschap. Tweede, minstens zo belangrijke doel van de training is het enthousiasmeren/motiveren van degenen die het 'in zich' hebben.

Lees meer over deze training

Waarom Windesheim?

We weten wat er speelt in het onderwijswerkveld en waaraan behoefte is. Daarom zijn we pro-actief met het ontwikkelen van opleidingen en cursussen en helpen mensen graag bij het ontdekken en ontplooien van hun talenten. Onze docenten dragen hun expertise graag aan je over.

Bedrijven, instellingen en projecten

Het is voor bedrijven, instellingen en projecten mogelijk om groepen mensen in te schrijven. Meer weten? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Lees meer over Zin in Lesgeven in het document Matching en Motivatie

Geplande trainingen Zin in Lesgeven

Er staan komend voorjaar diverse trainingen gepland in Zwolle, Rotterdam, Brielle, Den Haag en Amsterdam. Bij voldoende deelname kunnen we meer trainingen plannen. 
Door het coronavirus weten we op dit moment niet precies welke trainingen door kunnen gaan. Klik hieronder voor meer informatie.

 

Meer informatie