Civiele Techniek

Civiele Techniek

Voltijd in Zwolle

Meebouwen aan vooruitgang? Bij Civiele Techniek ontwerp je bruggen, wegen, kanalen en spoorwegen die bijdragen aan een optimale infrastructuur.

Studieprogramma Civiele Techniek

Bij Civiele Techniek leer je hoe je de wereld om je heen beter kunt laten functioneren door het maken van constructies, netwerken en Civiele kunstwerken. Je krijgt veel technische kennis en raakt bedreven in het bedenken van innovatieve, pragmatische en toekomstgerichte oplossingen.

Ontdek alles over deze studie

Jouw toekomst als civieltechnicus

Als afgestudeerd civieltechnisch ingenieur kun je aan de slag bij diverse bedrijven en instellingen zoals ingenieursbureaus, uitvoerende bouwbedrijven, de overheid en waterschappen. Je kunt in verschillende functies aan de slag. Bijvoorbeeld als constructeur, ontwerper, calculator, uitvoerder, tekenaar.

Wat wordt mijn beroep met Civiele Techniek?

Hulp bij je studiekeuze

Een studie moet bij je passen. Daarom is het belangrijk dat je weet wat je kunt, waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Bezoek daarom een open dag of kom meelopen bij deze opleiding.

Lees meer over onze voorlichting

Meelopen bij Civiele Techniek?

Heb je het gevoel dat de opleiding Civiele Techniek iets voor jou is en wil je weten hoe het er in het echt aan toe gaat? Kom dan een keer meelopen!

Lees meer en meld je aan