Civiele Techniek

Civiele Techniek

Voltijd in Zwolle

Meebouwen aan vooruitgang? Bij Civiele Techniek ontwerp je bruggen, wegen, kanalen en spoorwegen die bijdragen aan een optimale infrastructuur.

Studieprogramma Civiele Techniek

Bij Civiele Techniek leer je hoe je de wereld om je heen beter kunt laten functioneren door het maken van constructies, netwerken en Civiele kunstwerken. Je krijgt veel technische kennis en raakt bedreven in het bedenken van innovatieve, pragmatische en toekomstgerichte oplossingen.

Ontdek alles over deze studie

Jouw toekomst als civieltechnicus

Als afgestudeerd civieltechnisch ingenieur kun je aan de slag bij diverse bedrijven en instellingen zoals ingenieursbureaus, uitvoerende bouwbedrijven, de overheid en waterschappen. Je kunt in verschillende functies aan de slag. Bijvoorbeeld als constructeur, ontwerper, calculator, uitvoerder, tekenaar.

Wat wordt mijn beroep met Civiele Techniek?

Hulp bij je studiekeuze

Wil jij in september starten maar ben je er nog niet uit? Ook in deze Coronatijd kan Windesheim je helpen. We hebben opleidingsvideo’s voor je klaarstaan. En wil je meer weten? Vraag het onze docenten en studenten.

Lees meer over hulp bij studiekeuze

Studenten helpen studiekiezers

Veel studenten en oud-studenten zijn beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden! Benader ze via social media of stuur ze een mailtje.

Stel je vraag!