Vrouw die voor een digitaal scherm staat

Loopbaanbegeleiding en hulp bij studiekeuze (online en interactief)

Loopbaancoaching | Studie- en Carrièrescan | Open avond | Contact

Heb jij hulp nodig bij het maken van je volgende carrièrestap? Wil jij weten welke studie of studievorm het best bij jouw wensen en ambities past? Pak de regie op je loopbaan en ontdek je mogelijkheden bij Windesheim.

De arbeidsmarkt verandert momenteel razendsnel. Beroepen en functies verdwijnen en er komen net zo snel nieuwe bij. Het is daarom belangrijk dat je niet alleen geschikt bent en blijft voor je huidige beroep, maar dat je ook voor jezelf tijdig in kaart brengt wat de veranderingen op de arbeidsmarkt voor jou betekenen. Ben jij onzeker over deze veranderingen, of zie jij juist uitdagingen? Windesheim kan je helpen bij het omgaan met studie- en loopbaanvraagstukken. Door samen te onderzoeken welke studies en banen persoonlijk bij jou aansluiten, word je geholpen om een volgende stap in je carrière te zetten. Bekijk hier je mogelijkheden.Man aan tafel met twee vrouwen

Loopbaancoaching

Ben jij op zoek naar een studie die jou verder helpt om je ambitie te verwezenlijken, maar weet je niet welke studie? Of ondervind jij problemen in je werk of loopbaan, ben je ontslagen of wil je graag de volgende stap in je carrière zetten maar weet je niet hoe? Ga dan eens in gesprek met een studiekeuze- en loopbaancoach. Deze coach geeft ondersteuning en helpt je bij het vinden van antwoorden op jouw vragen. Het op maat gemaakte traject bestaat uit een aantal persoonlijke gesprekken die je voert met een van de onafhankelijke, NOLOC-geregistreerde studiekeuze- en loopbaancoaches van Windesheim.

Voor trajecten bij de studiekeuze- en loopbaancoaches heb je, vanwege de maatregelen die genomen zijn i.v.m. het coronavirus, een laptop/PC met camera en luidspreker nodig.

Lees meer over loopbaancoaching

Studie en carrièrescan

Wil jij een reële inschatting maken van jouw arbeidsmarktkansen? Doe dan de studie- en carrièrescan. Deze scan bestaat uit:

  1. Een vragenlijst over competenties en waarden.
  2. Een analyse van jouw arbeidsmarktkansen.

In een online gesprek met een studiekeuze- en loopbaancoach ga je na wat de uitkomsten van de scan betekenen voor jouw studie- en loopbaanvraagstuk.

Lees meer over de scan en hoe je deze kunt aanvragen

Persoonlijk adviesgesprek

Wil je starten met een studie maar weet je niet goed welke studie bij je past? Of heb je een studie gevonden waar je je graag voor in wilt schrijven, maar wil je eerst nog meer informatie over toelatingseisen, werkplekinformatie, financieringsmogelijkheden en dergelijke? Vraag dan een persoonlijk adviesgesprek aan. 

Momenteel is het alleen mogelijk om een adviesgesprek aan te vragen bij de interessegebieden Coaching en Supervisie en Bewegen en Sport. Heb je vragen over andere studies? Neem dan contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina. 

Lees meer over het aanvragen van een persoonlijk adviesgesprek

Sfeer proeven?

Wil jij een impressie krijgen van Windesheim en ontdekken welke studies Windesheim biedt? Kom dan naar een open avond. Docenten staan op de informatiemarkt klaar om al je persoonlijke vragen te beantwoorden én er vinden diverse klassikale voorlichtingen plaats.

Meer over de open avond 

Een korte vraag?

Heb jij een korte vraag waar je graag snel antwoord op wilt? Stel dan je vraag aan het Windesheim Informatiecentrum via onderstaand contactformulier.