Student en docent in gesprek

Opleiding tot Coach

Post-bachelor-opleiding

Wil je leren hoe je jouw talenten en die van anderen maximaal kunt benutten? Word coach met deze eenjarige NOBCO/EMCC geaccrediteerde post-bachelor-opleiding.

Professionele en persoonlijke ontwikkeling centraal

De combinatie van persoonlijke en professionele ontwikkeling staat centraal in deze eenjarige opleiding. Naast lesdagen, praktijkuren en de zelfstudie, focus je je in 6 uur individuele coaching op je persoonlijke ontwikkelpunten en word je professioneel 'in verbinding effectief'. Ook paardencoaching is daarin een zeer verhelderend instrument. Vele methoden komen aan bod, zoals Voice Dialogue, NLP en Provocatief coachen. Je ontdekt welke het beste bij jou passen.

Lees meer over de opleiding

NOBCO-erkende opleiding

Deze eenjarige erkende post-bachelor-opleiding is een NOBCO/EMCC geaccrediteerde en StiR- geregistreerde opleiding. Na succesvolle afronding ontvang je een diploma van de Stichting Post-HBO Nederland. Je kunt je laten registreren als Erkend Coach bij StiR of als EQA Keurmerkcoach bij het NOBCO.

Lees meer over de opleiding

Gratis proefles

Wil je ervaren hoe het is om professioneel te coachen of wil je graag op een vrijblijvende manier kennismaken met de opleiding, de docenten en met Windesheim? Kom dan naar een gratis proefles.

Meer over de proefles

Lesdagen en -tijden

De opleiding start in oktober. Je hebt les op dinsdag en woensdag van 09.30 tot 16.30 uur. We starten met een extern lesblok op een mooie, bosrijke locatie inclusief overnachting.

Meer praktische informatie