Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Management in Almere (Associate degree, deeltijd)

 • Deeltijd
 • Associate degree
 • September
 • Almere
 • 2 jaar

Aanmelden voor 1 september

Schrijf je op tijd in

Weten hoe je jouw organisatie inside out leert kennen? In de Associate degree Management leer je processen te verbeteren, en mensen en belangen te verbinden.

Je wordt in twee jaar opgeleid tot een FLOW-manager die verantwoordelijk is voor diverse taken binnen de organisatie, zoals personeelszaken, eventmanagement, procesverbetering en communicatie. Je ontwikkelt een flexibele en leergierige werkhouding, wat jou én je organisatie een voorsprong geeft in de markt. In het tweede jaar kies je een verdieping die past bij jouw ambitie en interesse. Ga je voor project- en eventmanagement, officemanagement of recruitment? Maak het verschil in de organisatie met de Associate degree Management in Almere!

Download folder(opent in nieuw tabblad)   Open avond

Studieprogramma

Studieprogramma Management in Almere

De Associate degree Management is flexibel opgezet zodat je werk en studie kunt combineren. Je bent straks 1 dag in de week op school. Dat combineer je met (online) studeren en leren op je werkplek.

Toelating en aanmelden

Opleidingsvideo Management Almere

Voor wie is de Ad Management in Almere interessant? Hoe ziet een lesdag eruit? En hoe flexibel is deze Associate degree? In deze video vertellen docent Nicolette, coördinator Linda en student Kristel jou er meer over.

Na je studie

Beroepen

Als aanspreekpunt binnen een organisatie ben jij straks de schakel tussen klanten en alle lagen in de organisatie. Zo ondersteun je bijvoorbeeld het management of de directeur, coördineer je projecten of verbeter je processen. Denk aan banen als:

 • projectmedewerker
 • executive assistant
 • manager front- of backoffice
 • eventcoördinator
 • HRM-medewerker
 • intercedent

Werkveld

Na deze Associate degree kun je als hbo-professional zelf projecten leiden en processen verbeteren. Een set aan skills die gewild is! Na afronding van de studie kun je binnen of buiten je huidige werkplek een stap maken in je carrière. Je kunt in allerlei soorten organisaties aan de slag. Bijvoorbeeld bij een commerciële of een dienstverlenende organisatie in het midden- en kleinbedrijf. Of bij de overheid, een zorginstelling of landelijke winkelketen. En als je nog niet uitgeleerd bent na twee jaar, kun je doorstuderen. De keuze is aan jou!

Doorstuderen

De smaak te pakken na de Associate degree Management? Studeer door en ga voor je bachelor! Je kunt soms instromen in het derde jaar van een aansluitende hbo-opleiding. Na 2 jaar extra studie heb je dan je bachelordiploma op zak! Check www.studiekeuze123.nl(opent in nieuw tabblad)(opent in nieuw tabblad) waar je zo’n bachelor volgt. Bij ons kun je in ieder geval gaan voor:

Praktische informatie

Startdatum

4 september 2023

Studieduur

2 jaar

Locatie

Gebouw de Landdrost, Hospitaaldreef 5 in Almere

Collegegeld

Je betaalt elk jaar collegegeld. In 2023-2024 is dat € 2.314,-. Ga je voor het eerst studeren? Dan betaal je in het eerste jaar de helft van het collegegeld.

Daarnaast maak je in je eerste jaar kosten voor je laptop en studiemateriaal.

Financieringsopties

Ervaringen van onze studenten

De studie was al geschikt voor zorgmedewerkers, maar nu dus helemaal

Emma Wijnholds

afgestudeerd, Ad Management

Het bedrijf waar je werkt, fungeert als een soort stagebedrijf

Loes Pastoor

tweedejaars, Ad Management

Toch nog even verder kijken?

Management in Zwolle (Associate degree, deeltijd)

Deeltijd, Associate degree in Zwolle

Bedrijfskunde in Zwolle (deeltijd)

Deeltijd, Bachelor in Zwolle

Human Resource Management in Almere (voltijd)

Voltijd, Bachelor in Almere