Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Associate degrees bij de Zwolse 8

  Associate degrees van de Zwolse 8

  De Zwolse 8 investeert in sterk beroepsonderwijs voor de regio Zwolle. Bij de hogescholen van de Zwolse 8 kunnen jouw werknemers een Associate degree (Ad) volgen. Je leest hier meer over de opleidingsvorm en welke Associate degrees onze hogescholen aanbieden.
   

  Zwolse 8

  Met meer dan vijfenvijftigduizend studenten is de regio Zwolle een echte studentenregio. De besturen van alle Zwolse mbo- en hbo-instellingen werken samen binnen de Zw8lse, ook wel Zwolse 8 genoemd. Een belangrijke samenwerking van instellingen die beroepsonderwijs bieden aan een zeer diverse groep talentvolle en ondernemende studenten.

  De Zwolse 8 is een samenwerkingsverband tussen ArtEZ University of the Arts, Deltion College, Landstede, Zone College, Cibap, Windesheim, Hogeschool KPZ en Viaa. 

  Associate degree

  Een Associate degree, ook wel Ad genoemd, is een 2-jarige erkende hbo-studie en verbindt de praktijk met de strategie. Dat gebeurt op niveau 5: dat is tussen bachelor (niveau 6) en mbo (niveau 4) in.

  Een Associate degree is de perfecte opleiding voor praktisch ingestelde mensen die meer willen dan wat ze nu doen. Of iemand nou havist, vwo'er, mbo'er of zij-instromer is. Tijdens het volgen van een Ad gaat jouw werknemer direct aan de slag met praktijk vraagstukken.

  De kracht van een persoon met een Ad-opleiding zit hem in:

  • Altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen;
  • De perfecte schakel te zijn tussen beleid en de werkvloer;
  • En zorgt ervoor dat jouw bedrijf altijd in ontwikkeling is én blijft.

  Meer weten?

  Lees meer over de opleidingsvorm.

  'Ad's zijn de toekomst van het onderwijs'

  Werkgever aan het woord

  Benieuwd wat een werknemer met een Associate degree voor kansen biedt in jouw bedrijf? In deze video deelt directeur Gert Hoekman van Hoekman Roestvaststaal waarom het van grote waarde is voor het bedrijf dat werknemer Benjamin een Ad volgt.

  Aanbod

  ArtEZ University of the Arts, Hogeschool KPZ, hogeschool Viaa en hogeschool Windesheim bieden verschillende Associate degrees aan. Bekijk de mogelijkheden.