Groep volwassenen praten met elkaar

Teamcoaching (nieuwe stijl)

Wil je teams naar een hoger niveau van samenwerking coachen? Leer hoe je fasen in teamontwikkeling kan onderscheiden en wat je kunt doen om het team een volgende stap te laten zetten. Deze leergang draait al jaren met veel succes. Op veler verzoek zijn we deze leergang nu aan het uitbreiden, zodat er meer tijd en ruimte is voor verdieping van de onderwerpen, begeleiding bij het leren en verwerking van het geleerde in de praktijk.

In het kort

Tijdens de leergang Teamcoaching krijg je inzicht in de processen en dynamieken die zich in teams afspelen. Je leert de fasen en het bijbehorende gedrag herkennen en je maakt je strategieën en vaardigheden eigen waarmee je het team helpt zich verder te ontwikkelen.

Meer over de Leergang Teamcoaching

Op maat en incompany

Windesheim kan deze training ook incompany en op maat aanbieden, waarbij jouw vraag ons uitgangspunt is. Wil je hier meer over weten? Mail ons jouw situatie en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Mail ons

Ervaren docenten

Je krijgt les van ervaren docenten. De docenten zijn als coach geregistreerd bij de NOBCO, de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches.

Meer over het studieprogramma

Lesdagen en -tijden

De leergang heeft een doorlooptijd van negen maanden en bestaat uit 27 dagdelen. De lessen starten in oktober en in maart (zie praktische informatie voor een overzicht)

Meer praktische informatie