Man die je aankijkt

Theologie

Wij zijn gespecialiseerd in scholing en ontwikkeling van kerkelijk werkers, geestelijke verzorgers en docenten Godsdienst en Levensbeschouwing.

Vanuit deze expertise lossen wij voor jou als kerkelijke of als onderwijsinstelling je specifieke onderwijs- of ontwikkelingsvraag op theologisch en levensbeschouwelijk gebied op.

Wat bieden wij je?

Wij bieden maatwerktrajecten vanuit verschillende expertisegebieden, zoals professionele competentieontwikkeling, leiding geven en beleid, toerusting en onderwijs, voorgaan in speciale vieringen en persoonlijke en spirituele competentieontwikkeling.

Voor wie?

Wij verzorgen bijscholing op maar voor een aantal kerkgenootschappen, waaronder de PKN, het middelbaar onderwijs en geestelijk verzorgers. Ook voor jouw organisatie kunnen wij in onderwijsbehoefte op maat voorzien.

Hoe het werkt

jouw vraagstuk of probleem is ons uitgangspunt. Wij analyseren de situatie en brengen de scholingsbehoefte in kaart. Daarbij zoeken wij de juiste expertise en maken een maatwerktraject voor je medewerkers. Tijdens dit traject heb je contact met de projectleider waar je met al je vragen terecht kunt.

Jouw doel voorop

Belangrijk is dat het resultaat bij je medewerkers aansluit bij je doelstelling. Dit is de leidraad gedurende het traject. Zijn er nieuwe ontwikkelingen of andere veranderingen gewenst, dan sturen wij bij.

Waar en wanneer

Onze trainers en docenten komen graag jouw kant op voor alle trainingen en cursussen. Beschik je niet over een ruimte, dan hebben wij bij Windesheim speciaal ingerichte ruimtes voor maatwerktrajecten. Liever een andere externe locatie? Geen probleem. Samen met jou zoeken wij een geschikte plek.

Contact

Wil je meer weten over opleidingen op maat voor je organisatie? Neem dan contact op met Marchien Timmerman:

Telefoon: (088) 469 60 64
E-mail: ma.timmerman@windesheim.nl