Vrouw die voor een digitaal scherm staat

Economie

De economische kennis, attitude en vaardigheden van je managers en leidinggevenden naar een hoger niveau tillen? Gebruik onze expertise.

Jouw vraag is ons uitgangspunt

Wij bieden verschillende trajecten op maat voor jouw managers en leidinggevenden. Zowel individueel als in groepsverband. Vanuit onze expertise helpen wij je graag verder met een opleiding, cursus, begeleiding of training op maat. Binnen de volgende vakgebieden spitsen we toe op jouw vraagstuk:

  • economie
  • financiën
  • logistiek
  • retail

Voor wie?

Diverse bedrijven en instellingen maken gebruik van onze ontwikkeltrajecten op maat - bijvoorbeeld het UWV. Daar verzorgden wij een training voor de medewerkers van het werkplein, waarbij we hun bedrijfskundige kennis naar een hoger niveau brachten. Wij kunnen flexibel inspelen op jouw vraag, omdat we kennis en expertise binnen diverse branches hebben. Deze zetten wij allemaal -waar nodig- in voor jouw traject.

Andere organisaties waar we maattrajecten verzorgd hebben zijn:

  • Baalderborg Groep
  • Tielbeke Transport
  • Gemeente Zwolle
  • Twentse Zorgcentra
  • politiekorpsen in heel Nederland.

Wij komen langs!

Wanneer jij met een kennisontwikkelingsvraag zit, komt onze accountmanager bij je langs. Samen met jou neemt hij je wensen en vragen door. Daarna volgt een trajectplan en een offerte. Ga je met ons in zee, dan zorgen wij ervoor dat het plan geruisloos wordt uitgerold met de juiste experts en trainers. Uitgangspunt is dat jouw managers en leidinggevenden straks met verbeterde kennis, attitude en vaardigheden hun taken en functie uitvoeren.

Het resultaat

Jouw uiteindelijke doelstelling, daar draait het bij ons om. Samen met jou werken we naar jouw vooraf gestelde doel. Het gaat erom dat jouw managers en leidinggevenden met nieuwe kennis en opgedane vaardigheden beter in staat zijn hun werk uit te voeren. De mogelijkheid bestaat om de deskundigheid van je eigen organisatie in het traject te betrekken. Een traject op maat met een vertrouwde tint.

Eén contactpersoon, korte lijnen, gericht op resultaat

Jij houdt van duidelijkheid. Wij ook. Wij luisteren naar je vraagstuk. Tijdens het opleidingstraject op maat sturen wij proactief bij en bewaakt een programmacommissie de kwaliteit. De programmacommissie bestaat uit leden van jouw organisatie en van Windesheim. Tijdens de uitvoering is de projectleider van Windesheim je sparringpartner. Samen stuur je op kwaliteit en actuele inhoud. De trajecten vinden plaats bij jou op locatie, op een externe locatie of in de professioneel ingerichte trainingsruimtes op onze Campus.

Contact

Neem contact op met onze accountmanager Gijs-Jan van Heusden:

Telefoon: 088-469 9917
E-mail: gj.van.heusden@windesheim.nl