Man die aan het bellen is

Bewegen en Sport

Vanuit onze expertise op het vlak van bewegingsonderwijs en psychomotorische therapie hebben wij opleidingen op maat voor jouw organisatie of instelling.

Ons aanbod

Wij hebben veel expertise in huis op het gebied van bewegingsonderwijs en psychomotorische therapie. Naast het vaste aanbod verzorgen we deze scholingstrajecten ook op maat. Wanneer het vaste aanbod niet past binnen jouw organisatie, dan kunnen wij samen met de instelling in kwestie deze trajecten toespitsen op de specifieke behoeftes en wensen.

Voor wie?

Wij hebben scholingsaanbod in huis voor professionele instellingen of bedrijven die zich bezighouden met bewegen en sport. Bijvoorbeeld voor organisaties die met ontwikkelingen in de bewegingsbranche te maken hebben en die daardoor competenties en vaardigheden van hun medewerkers op dit vlak willen versterken. Wij bieden hiervoor ondersteuning in de vorm van coaching, cursussen of trainingen op maat.

Hoe het werkt

Gezamenlijk kijken we naar de onderwijsbehoefte die in de organisatie is ontstaan. Onze projectleider zoekt vervolgens naar deskundigen met de juiste expertise die daar uitstekend bij past. Vanuit onze kennis van het bewegingsonderwijs bieden wij medewerkers handvatten om hun functie of nieuwe functie effectiever uit te kunnen voeren. Zo kun je als organisatie straks de belangen van klanten beter behartigen.

Jouw doel voorop

Leidend binnen het maatwerktraject is de door de organisatie vooraf gestelde doelstelling. Onze deskundige trainers nemen dit als uitgangspunt en gaan voor het gewenste resultaat. De expertise die we in huis hebben is ontwikkeld samen met kennispartners uit het werkveld. Zo sluit je als bedrijf nog beter aan bij je doelgroep.

Waar en wanneer

De trainingen en cursussen vinden plaats in overleg met de organisatie en haar medewerkers. Op de Campus van Windesheim is een speciale ruimte voor deze bijeenkomsten ingericht. Uiteraard is de organisatie vrij om haar eigen locatie te kiezen. Wij denken graag met elke organisatie binnen de sport- en beweegbranche mee.

Contact

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor je organisatie kun je contact opnemen met Nico Drost, projectcoördinator:

Telefoon: (088) 469 90 91. 
E-mail: nj.drost@windesheim.nl