Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Keuzeprogramma Techniek en ICT

  • Deeltijd
  • € 3990,00
  • Keuzeprogramma
  • September & februari
  • Zwolle
  • 1 jaar
Banner image

Iets voor jou?

Ontdek wat bij jou past om je verder te ontwikkelen in je loopbaan
Introductie

Jouw programma op maat

Techniek en ICT zijn het fundament voor de energietransitie, circulaire economie en een duurzame wereld. Deze wereld vraagt om technische professionals die nadenken over en bouwen aan een wereld van morgen. Komen deze uitdagingen ook op jou of jouw organisatie af, en wil jij hiervoor nieuwe kennis en vaardigheden ontwikkelen? Kies dan voor een keuzeprogramma waarin je precies dát leert wat je nodig hebt. 

Samen met studiecoach Gea bespreek je je ontwikkelwensen. Uit ons grote onderwijsaanbod kies je een persoonlijk programma van modules die je daarbij helpen. In een gesprek onderzoeken we samen je leervraag, in relatie tot je werk en de ontwikkeling die je voor jezelf ziet. 

Open avond   Aanmelden coachgesprek(opent in nieuw tabblad)

Man loopt in magazijn met blauwe dozen
Invulling programma

Invulling van je programma

Het keuzeprogramma bevat 30 studiepunten, helemaal voor jou op maat, dat je in een periode van een half jaar tot anderhalf jaar doorloopt. Een efficiënte manier om in een korte tijd precies dát te leren wat jij wilt.

Jouw coach

Jouw coach aan het woord

Gea is jouw coach voor het keuzeprogramma Techniek en ICT. Ze vertelt:

“Wil jij je ontwikkelen in je werk en ben je op zoek naar specifieke kennis en skills daarvoor? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik help je graag om je eigen programma samen te stellen. We kijken samen naar wat je nodig hebt en waar je het voor wilt gebruiken. Daarna leg ik de mogelijkheden aan je voor en help ik je kiezen. Elke gewenste combinatie is mogelijk en je kunt ook modules uit verschillende richtingen combineren.

Mijn ervaring uit de periode waarin ik een nieuwe richting aan mijn loopbaan heb gegeven neem ik mee. Opgeleid en werkzaam als bouwkundige bij een ingenieursbureau verdiepte ik me steeds meer in het begeleiden van mensen. En omdat het me zo boeide volgde ik opleidingen op dat vlak. Uiteindelijk maakte ik de stap om als coach te gaan werken. Ik begeleid nu vanuit Windesheim deeltijdstudenten die in een technische omgeving werken bij de invulling van hun keuzeprogramma en bij hun ontwikkeling."

Kosten

Kosten

Je betaalt € 3.990,- voor het hele keuzeprogramma. Wist je al dat er meerdere opties bestaan om je studie (deels) te bekostigen? Denk aan subsidies, je werkgever die een bijdrage levert óf is er een beurs die je kunt aanvragen? Check wat er zoal mogelijk is. 

Alles over financieringen

Ook interessant

Deze keuzeprogramma's al gezien?

Teaser image

Keuzeprogramma Onderwijs

Deeltijd, Keuzeprogramma in Zwolle

Teaser image

Keuzeprogramma Economie en Management

Deeltijd, Keuzeprogramma

Teaser image

Keuzeprogramma Gezondheid en Welzijn

Deeltijd, Keuzeprogramma in Zwolle