Studenten voor een scrumbord

Practitioner Beeldbegeleiding

Videofeedback

Coach jij collega's en wil je graag leren dit aan de hand van filmbeelden een extra impuls te geven? Volg dat de post-hbo-opleiding Practitioner Beeldbegeleiding.

In het kort

Beeldbegeleiding is een vorm van coaching waarbij de leraar en de begeleider met filmopnames in de groep kijken naar patronen in het handelen van de leraar en de reactie van de groep. Je leert coachings- en communicatievaardigheden toe te passen om collega’s en leerlingen aan de hand van filmbeelden te reflecteren op eigen handelen.

Lees meer over de opleiding

Waarom Windesheim?

We kennen het onderwijswerkveld en weten waar behoefte aan is. We helpen je graag bij het ontdekken en ontplooien van jouw talenten én de talenten van jouw leerlingen. Onze docenten verstaan hun vak en dragen hun expertise graag aan jou over.


Snel op de campus

Je kunt Windesheim goed bereiken met het openbaar vervoer en de auto. De Campus ligt vlakbij de A28. Het station in Zwolle ligt op 15 minuten loopafstand van de Campus.

Bekijk de routebeschrijving

Praktische informatie

De opleiding start jaarlijks in september en duurt 1,5 jaar. De exacte lesdata worden in overleg met de groep gepland tijdens de eerste bijeenkomst. In totaal zijn er 16 bijeenkomsten van 3 uur.

Meer praktische informatie