Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

NT2 B2-C1 traject

  • Deeltijd
  • Cursus
  • 6 maanden
Banner image

Is deze cursus echt iets voor jou?

Ontwikkel jezelf en meld je aan
Introductie

Wil jij Nederlands nog beter onder de knie krijgen?

Wil jij straks nog beter voorbereid met een vervolgopleiding starten? Je hebt een niet-Nederlandse achtergrond en je wilt je Nederlands verbeteren om een studie te doen aan een Nederlandse hbo of universiteit. Volg dan dit eendaagse traject bij Windesheim in Zwolle. In het NT2 B2-C1 traject werken we samen aan de verbetering van je taalvaardigheid. Als je ook het Taalschakeltraject hebt gedaan, dan ben je er helemaal klaar voor om te gaan studeren.

Inhoud en lesdagen

Wat ga je doen?

1 cursusdag per week van 3 uur
Op onze campus in Zwolle

Dit levert de cursus je op

Dit voeg je toe op je cv

Na de cursus heb jij aangetoond over het C1-niveau te beschikken en kun je studeren aan een hbo- of universitaire onderwijsinstelling in Nederland als je ook aan de overige toelatingsvoorwaarden voldoet. Jij kunt je vloeiend uitdrukken én de taal flexibel en efficiënt gebruiken voor sociale, academische en professionele doeleinden. Wij kunnen taalcertificaten Nederlands afgeven die gebruikt kunnen worden voor de BIG-registratie.

Werkervaringsproject

Als jij taalniveau B1 hebt bereikt en liever niet verder studeert maar graag werkervaring wil opdoen, kun je met het werkervaringsproject de Nederlandse arbeidsmarkt verkennen. In 20 weken doe je werkervaring op, zo’n 1 tot 3 dagen in de week. Zo krijg je zicht op het beroep, maak je kennis met de Nederlands arbeidscultuur, vergroot je je netwerk, oefen je de Nederlandse taal en ervaar je waar je staat. Ben jij statushouder en wil je graag deelnemen aan dit project? Of ben jij werkgever en zie jij kansen om een statushouder te begeleiden?

Lees meer over het werkervaringstraject en meld je aan

Startdata

Wanneer kun je starten?

De cursus NT2 B2-C1 traject start weer in september 2024. De deadline voor aanmelding is op 26 juni 2024. 

Kosten

Wat kost de cursus?

Je betaalt *€991,- (exclusief boeken) voor het hele traject. Via DUO kun je een lening aanvragen, check de website inburgeren.nl/inburgeren-betalen/(opent in nieuw tabblad). Als je vluchteling bent, kun je aanspraak maken op de regeling Tegemoetkoming Studiekosten Voorbereiders van de Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF(opent in nieuw tabblad). Vraag bij het UAF naar de voorwaarden. 

* Prijswijzigingen voorbehouden

Praktisch

Heb je nog vragen?

App, bel of mail ons.
We zijn er op werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur.

Ook interessant

Deze cursussen en opleidingen al gezien?

Teaser image

NT2 Voortraject A0-B1 (1e deel Taalschakeltraject Onderwijsroute)

Deeltijd, Cursus

Teaser image

NT2 Maatwerktraject (2e deel Taalschakeltraject Onderwijsroute)

Deeltijd, Cursus