Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

NT2 B2-C1

  • Deeltijd
  • Cursus
  • 3 maanden
Banner image

Is deze cursus echt iets voor jou?

Ontwikkel jezelf en meld je aan
Introductie

Wil je nog beter Nederlands leren en verder studeren?

Is Nederlands niet je moedertaal, maar wil jij graag je taalvaardigheid in het Nederlands verhogen van B2- naar B2+ niveau? In de cursus NT2 B2-B2+, die in Zwolle wordt aangeboden, ga je daarmee actief aan de slag. We werken aan een uitbreiding van je woordenschat, zetten wat betreft de grammatica alle puntjes op de i, je gaat oefenen met jouw lees- en luistervaardigheid en we bereiden je voor op een studie in Nederland.

Inhoud en lesdagen

Wat ga je doen?

3 dagen per week, 2,5 maand
Op onze campus in Zwolle

Dit levert de cursus je op

Dit voeg je toe op je cv

Na de cursus heb jij aangetoond over het C1-niveau te beschikken en kun je studeren aan een hbo- of universitaire onderwijsinstelling in Nederland als je ook aan de overige toelatingsvoorwaarden voldoet. Jij kunt je vloeiend uitdrukken én de taal flexibel en efficiënt gebruiken voor sociale, academische en professionele doeleinden. Wij kunnen taalcertificaten Nederlands afgeven die gebruikt kunnen worden voor de BIG-registratie.

Werkervaringsproject

Als jij taalniveau B1 hebt bereikt en liever niet verder studeert maar graag werkervaring wil opdoen, kun je met het werkervaringsproject de Nederlandse arbeidsmarkt verkennen. In 20 weken doe je werkervaring op, zo’n 1 tot 3 dagen in de week. Zo krijg je zicht op het beroep, maak je kennis met de Nederlands arbeidscultuur, vergroot je je netwerk, oefen je de Nederlandse taal en ervaar je waar je staat. Ben jij statushouder en wil je graag deelnemen aan dit project? Of ben jij werkgever en zie jij kansen om een statushouder te begeleiden?

Lees meer over het werkervaringstraject en meld je aan

Startdata

Wanneer kun je starten?

Is deze opleiding je op het lijf geschreven? De cursus NT2 B2-C1 start weer in april 2023. Meld je aan! 

Kosten

Wat kost de cursus?

Je betaalt *€1.535 ,- (exclusief boekengeld) voor de hele cursus. Als je vluchteling bent, kun je aanspraak maken op de regeling Tegemoetkoming Studiekosten Voorbereiders van de Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF(opent in nieuw tabblad). Vraag bij het UAF naar de voorwaarden. 

* Prijswijzigingen voorbehouden

Praktisch

Heb je nog vragen?

App, bel of mail ons.
We zijn er op werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur.

Ook interessant

Deze cursussen en opleidingen al gezien?

Teaser image

NT2 Voortraject A0-B1 (1e deel Taalschakeltraject Onderwijsroute)

Deeltijd, Cursus

Teaser image

NT2 Maatwerktraject (2e deel Taalschakeltraject Onderwijsroute)

Deeltijd, Cursus