Basiscursus coachen

Cursus

Wil jij collega’s en studenten leren coachen, waarbij de focus ligt op persoonlijke ontwikkeling en deskundigheidsbevordering?

In het kort

Dankzij jouw coaching kunnen anderen straks het beste uit zichzelf halen. Het hart van de cursus is ervaringsleren. We stemmen eerst inhoud en leren op elkaar af, daarna gaan we verder met de basisbeginselen van het coachen. Je oefent ze én je gaat er concreet mee aan de slag op je werk.

Lees meer over de cursus

Waarom Windesheim?

Onze docenten willen graag hun expertise overdragen. We weten wat er speelt in het onderwijswerkveld en waaraan behoefte is. Daarom zijn we proactief met het ontwikkelen van opleidingen en cursussen en helpen mensen graag bij het ontdekken en ontplooien van hun talenten.

Snel op de Campus

Je kunt Windesheim goed bereiken met het openbaar vervoer en de auto. De Campus ligt vlak bij de A28. Het station in Zwolle ligt op 15 minuten loopafstand van de Campus.

Locatie

Cursusdata en -tijden

De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten op dinsdagen van 9.00 - 12.30 uur. In september wordt de cursus uitgebreid naar 7 bijeenkomsten, deze zijn gepland op de woensdagmiddag van 12:30 tot 16:00.

Meer praktische informatie