Student met boek omarmt tekst: wijsheid

LIST vloeiend lezen

Is lekker lezen een doel van jou en je leerlingen? Het LIST lezen is al succesvol in het primair onderwijs, vmbo en mbo. Pak je het op voor jouw school?

In het kort

In vier bijeenkomsten van drie uur maak je kennis met de nieuwste inzichten ten aanzien van vloeiend lezen en ga je aan de slag met het onderwijs in vloeiend lezen op je school. De basis zijn de bevindingen in het LIST- leesinterventietraject. 

Lees meer over deze cursus

Waarom Windesheim?

Deze cursus is ontwikkeld in samenspraak met Anneke Smits, taal- en leesspecialist en associate lector onderwijsinnovatie  en ICT en Erna van Koeven, taal- en leesspecialist en docent master Educational Needs. De cursus wordt uitgevoerd door docenten van de master Educational Needs en is gebaseerd op actuele literatuur en kennis van de praktijk. 

Lees meer over de ontwikkelaars van deze cursus

Snel op de Campus

Je kunt Windesheim goed bereiken met het openbaar vervoer en de auto. De Campus ligt vlakbij de A28. Het station in Zwolle ligt op 15 minuten loopafstand van de Campus. 

Bekijk de routebeschrijving naar de Campus

Cursusdagen- en tijden

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van drie uur en wordt twee keer per studiejaar aangeboden. De eerstvolgende cursus start in januari 2019. De cursusdagen zijn ingepland op maandagavond van 18.30 - 21.30 uur.

Lees meer praktische informatie