Student met hoed maakt selfie voor X

Wie ben jij?

Kies een hbo-studie in 3 stappen

Waar klopt jouw hart sneller van? Ontdek waar je goed in bent en welke studie het beste bij jou past. Wij helpen je graag met ontdekken en je studiekeuze. Lees maar.

Pas als je goed weet waardoor je energie krijgt kun je een opleiding en beroep kiezen die écht bij jou passen. De juiste opleidingskeuze helpt je nog beter te worden in waar je al goed in bent.

icoon Ontdek: welke hbo-studie past bij mij?Icoon Verzamel: welke hbo-opleiding kies jij?Icoon Check: jouw studiekeuze op het hbo

Onze formule voor het kiezen van een hbo-studie? Ontdek, verzamel en check. Dat klinkt gemakkelijk, maar het kost tijd om te ontdekken wat jouw talent en passie is en welke opleiding op een hogeschool daar echt bij past. We starten graag samen met jou je zoektocht om de ideale studie te kiezen. Dat doen we in drie stappen. Start nu en begin bij de eerste stap: Ontdek!

Studie kiezen: onderweg hulp nodig?

Hoe houd je het overzicht in alle informatie die je onderweg verzamelt over welke opleiding bij je past? Wij hebben een online plek voor je ingericht waar je alle informatie kunt verzamelen en bewaren, jouw persoonlijke StudySafe. Wil je iets weten van onze studenten? Ze zijn regelmatig te vinden op ons Snapchatkanaal. Lees meer over wie je wanneer kunt volgen. Blijf je twijfelen? Onze loopbaancoaches kunnen je verder helpen. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Nieuwsbrief met tips voor je studiekeuze

In onze nieuwsbrief geven we je de meest actuele tips die je kunnen helpen bij het maken van een studiekeuze. We houden je op de hoogte van de open dagen, meeloopdagen en andere evenementen op Windesheim. Als je aangeeft waarin je interesse hebt, dan ontvang je ook informatie over de opleiding(en) van je keuze. Meld je aan voor de nieuwsbrief over studiekeuze