Groepje studenten in gesprek met elkaar

Studeren bij Windesheim

Je denkt nu vast na over wat je later wilt gaan doen en welke studie daar bij past. Of misschien weet je dat al. Hoe dan ook: het is goed dat je je oriënteert want het is belangrijk dat je een goede keuze maakt. Wij helpen je daar graag bij.

Haal het beste uit jezelf!

Of je succes hebt in je studie hangt af van wat jij inbrengt: jouw talent, ambitie, inzet. Om je een goede start op de arbeidsmarkt te geven, leggen we de lat bij Windesheim bewust hoog. Zowel voor onszelf als voor jou. Wij gaan voor een ambitieus studieklimaat.

Lees meer over studiesucces

Iedereen is welkom

Studeren is voor iedereen vinden wij. Dus ook als je een functiebeperking hebt die een belemmering kan zijn voor je studie ben je bij ons welkom. Bijvoorbeeld als je slecht kunt zien of horen of een leerstoornis hebt zoals dyslexie of dyscalculie. Elk talent telt bij ons en wij helpen jou!

Lees meer over de voorzieningen

Kom je ook naar een open dag?

Onze docenten en studenten beantwoorden al je vragen. Zo kom je van alles te weten over de opleiding die je interessant vindt. Je kunt natuurlijk ook meerdere opleidingen bezoeken. En naar onze studentenplein waar je informatie krijgt over studiebegeleiding, studieverenigingen en de introductieweek.

Alles over de open dag

Inschrijven voor een opleiding

Als je wilt studeren aan één van onze voltijdopleidingen, moet je je inschrijven via Studielink. Hiervoor heb je een DigiD-code nodig. Vraag deze code op tijd aan. En regel ook je studiefinanciering en een Ov-studentenkaart!

Schrijf je in!