Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Coachen op werk en zingeving

  • Deeltijd
  • Post-hbo
  • 2 maanden
Banner image
Introductie

Waar ga je mee aan de slag?

‘Ik voel me zo moe van alles. Ik weet vaak niet meer wat ik wil’. Dit is een opmerking die wij als coaches regelmatig horen. We leven in een prestatiemaatschappij. De nadruk in het werk ligt enorm op presteren en competitie. We zijn druk, druk en druk. Niet alleen op ons werk moeten we van alles, maar ook privé hebben we vaak veel op ons bord. Bewustwording en betekenisgeving helpen om hier verandering in te brengen.

In deze training leer je mensen met zingevingsvraagstukken te coachen. Je coachee ontdekt wat (op dit moment) werkelijk belangrijk is in zijn of haar leven. Je coachee ontwikkelt visie en tools om dit te integreren in zijn of haar werk. Jij leert hoe je deze ontwikkeling op gang kan brengen. Deze training is onderdeel van de Masterclasses voor coaches.

   Download de flyer(opent in nieuw tabblad)

Twee deeltijd studenten met elkaar in gesprek
Inhoud en lesdagen

Wat ga je doen?

Dit levert de post-hbo je op

Dit voeg je toe aan je cv

  • Je hebt kennis van principes over werk en zingeving.
  • Je hebt ervaren hoe je aandacht en bewustzijn bij de coachee kan aanwakkeren.
  • Je ben in staat om met je coachee oefeningen te doen op gebied van bewustzijn en de coachee hier betekenis aan te laten geven in relatie tot zingeving.

Het doel van de training is dat je mensen kunt begeleiden met zingevingsvraagstukken in relatie tot werk. Deze vraagstukken gaan over betekenisgeving, energie en plezier (in het werk) ervaren.  

Twee deeltijd studenten zijn met elkaar in gesprek
Startdata

Wanneer kun je starten?

Is deze opleiding je op het lijf geschreven? Houd deze pagina dan in de gaten voor nieuwe startdata. Zodra die bekend zijn, kun je je aanmelden!
Kosten

Wat kost de post-hbo?

De kosten voor deze post-hbo zijn € 675,- (inclusief lunch). Wist je dat er meerdere opties bestaan om je studie (deels) te bekostigen? Denk aan subsidies, je werkgever die een bijdrage levert of het aanvragen van een beurs. Check wat er zoal voor jou mogelijk is.

Alles over je financiering

Praktisch

Heb je nog vragen?

App, bel of mail ons.
We zijn er op werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur.

Ook interessant

Deze cursussen en opleidingen al gezien?

Teaser image

Coachen met Voice Dialogue

Deeltijd, Cursus

Teaser image

Opleiding tot Coach

Deeltijd, Post-hbo in Zwolle