Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Keuzeprogramma Economie en Management

  • Deeltijd
  • € 3500,00
  • Keuzeprogramma
  • September
  • Zwolle
  • 1 jaar

Iets voor jou?

Ontdek wat bij jou past om je verder te ontwikkelen in je loopbaan
Home(opent in nieuw tabblad) / Opleidingen(opent in nieuw tabblad) / Keuzeprogramma Economie en Management
Introductie

Jouw programma op maat

Van jou als professional in een zakelijke omgeving wordt steeds meer verwacht. In de huidige 24-uurseconomie moet je steeds nieuwe skills ontwikkelen: (persoonlijk) leiderschap, ondernemerschap en projectmanagement. Ook wil je misschien goed financieel en commercieel onderlegd zijn. Wat heb je in jouw functie of voor jouw bedrijf nu precies nodig aan up-to-date kennis en vaardigheden? En hoe wil jij als bruggenbouwer bijdragen aan essentiële stappen die nodig zijn richting de toekomst?  

Kies uit ons grote onderwijsaanbod een persoonlijk programma van modules die je hierbij helpen. In een gesprek onderzoeken we samen je ontwikkelvraag en je ambities, in relatie tot je werk en de ontwikkeling die je voor jezelf ziet. 

Deeltijd studenten lachend achter laptop
Invulling programma Toelating

Invulling van je programma

Het keuzeprogramma bevat 30 studiepunten, helemaal voor jou op maat, dat je in een periode van een half jaar tot anderhalf jaar doorloopt. Een efficiënte manier om in een korte tijd precies dát te leren wat jij wilt.

Jouw coach

Jouw coach aan het woord

Mirjam is jouw coach voor het keuzeprogramma Economie en Management. Ze vertelt:

"Wil jij je verder ontwikkelen, en daarvoor een studieprogramma op maat volgen? Graag help ik je bij het samenstellen van een programma met modules die voor jou van toepassing zijn, en die jou energie geven! Samen kijken we naar je persoonlijke situatie, op werkgebied, maar ook naar de combinatie van werk en privé. Een studieprogramma op maat volgen is een mooie manier om zelf je loopbaan te sturen. Welke modules kunnen wij je aanreiken die voor jouw persoonlijke groei kunnen zorgen? En die jou (weer) een heldere positionering in je werk geven?

Mijn drive is mensen te helpen om stappen te zetten in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Door het stellen van de juiste vragen samen tot inzichten komen. Dat deed ik voorheen als loopbaancoach, en nu als coach binnen het onderwijs. Op deze manier kan ik een tijdje met je oplopen, en samen met jou ontdekken waar je naartoe wilt, en welk studieprogramma precies bij je past. Ik denk graag met je mee over jouw volgende stap!"

Aanmelden coachgesprek(opent in nieuw tabblad)

Kosten

STAP-budget

Deze opleiding komt in aanmerking voor het STAP-budget. Een vergoeding van maximaal € 1.000,- die je één keer per kalenderjaar kunt aanvragen via het UWV. Je hebt hiervoor een STAP-aanmeldingsbewijs nodig dat je van ons ontvangt na je aanmelding. Dit kan soms even duren. Start de opleiding al binnen 4 weken of betaalt je werkgever? Dan ontvang je het STAP-aanmeldingsbewijs niet. Het STAP-budget is beperkt beschikbaar, op = op. Wacht daarom niet te lang met je aanmelding en zorg dat je goed bent voorbereid als je het STAP-budget aanvraagt.

Lees meer over hoe je het STAP-budget aanvraagt

Kosten

Je betaalt € 3.500,- voor het hele keuzeprogramma. Wist je al dat er meerdere opties bestaan om je studie (deels) te bekostigen? Denk aan subsidies, je werkgever die een bijdrage levert óf bijvoorbeeld het STAP-budget. Of is er een beurs die je kunt aanvragen? Check wat er zoal mogelijk is. 

Alles over financieringen

Ook interessant

Deze keuzeprogramma's al gezien?

Keuzeprogramma Onderwijs

Deeltijd, Keuzeprogramma in Zwolle

Keuzeprogramma Techniek en ICT

Deeltijd, Keuzeprogramma

Keuzeprogramma Gezondheid en Welzijn

Deeltijd, Keuzeprogramma in Zwolle