Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Rijke Taal

  • Deeltijd
  • € 995,00
  • Cursus
  • November
  • Zwolle
  • 4 maanden
Banner image

Is deze cursus echt iets voor jou?

Ontwikkel jezelf en meld je aan
Introductie

Effectief taalonderwijs op basisscholen

Kansenongelijkheid heeft alles te maken met de mate waarin je kunt lezen en teksten kunt schrijven. Voor leerlingen met taal- en leesproblemen op de basisschool verarm je het aanbod niet, maar je zorgt er juist voor dat ook zij rijke teksten kunnen begrijpen. Want rijke taal helpt alle leerlingen of ze nu TOS hebben of dyslexie of misschien anderstalig zijn. Tijdens deze cursus leer je over taal- en leesproblemen en krijg je inzicht in hoe je rijke taal kunt inzetten om hen te ondersteunen. De cursus is voor leerkrachten uit alle groepen van het basisonderwijs.

Nieuwsbrief professionals(opent in nieuw tabblad) 

Inhoud en lesdagen

Wat ga je doen?

Er zijn 6 bijeenkomsten van 2,5 uur
Woensdag op de campus in Zwolle

Dit levert de cursus je op

Dit voeg je toe op je cv

Met een cursus bij ons doe jij precies die extra kennis en bagage op waarmee jij verder kunt met én in je werk. Al onze docenten staan met één been in het onderwijs en met één been midden in de praktijk: de kennis die je opdoet is dus altijd up-to-date. Na de cursus Rijke Taal ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het taalonderwijs. Je krijgt handvatten om goed taal- en leesonderwijs te geven èn om leerlingen met dyslexie, TOS of meertalige leerlingen te ondersteunen. 

Startdata

Wanneer kun je starten?

Zwolle november 2024 Aanmelden
Kosten

Wat kost de cursus?

Je betaalt € 995,- voor de hele cursus.

Wist je al dat er meerdere opties bestaan om je studie (deels) te bekostigen? Denk aan subsidies, je werkgever die een bijdrage levert of het aanvragen van een beurs. Check wat er zoal mogelijk is.

Alles over je financiering

Incompany

Wij kunnen de cursus voor je op maat maken. Data en tijden bepalen we dan samen met jou. In het geval van maatwerk ontvang je een offerte voor de kosten. Meer weten? Bel of mail met Jannie Lensen, accountmanager Educatie via j.lensen-botter@windesheim.nl(opent in nieuw tabblad) of neem contact op met het Windesheim Informatiecentrum.

Praktisch
Ook interessant

Deze cursussen en opleidingen al gezien?

Teaser image

Connect Klanken en Letters en/of Connect Woordherkenning

Deeltijd, Cursus in Zwolle

Teaser image

Connect Vloeiend lezen en/of RALFI

Deeltijd, Cursus in Zwolle

Teaser image

Ernstige rekenwiskundeproblemen en dyscalculie

Deeltijd, Cursus