Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Intern begeleider in een integraal kindcentrum

  • Deeltijd
  • € 960,00
  • Cursus
  • September
  • Zwolle
  • 1 jaar

Is deze cursus echt iets voor jou?

Ontwikkel jezelf en meld je aan
Home(opent in nieuw tabblad) / Opleidingen(opent in nieuw tabblad) / Intern begeleider in een integraal kindcentrum
Introductie

Wat leer jij straks in deze cursus?

Intern begeleiders in een basisschool gaan steeds vaker een rol spelen in een integraal kindcentrum. Met name in de coördinatie van de doorgaande lijn en de preventie en aanpak van zorg- en risicokinderen. Wordt jou gevraagd om een rol te spelen richting de voorschoolse periode? Wil jij graag op een professionele manier communiceren met de medewerkers van de voorschoolse opvang en wil jij jezelf ontwikkelen op het gebied van het jonge kind? Dan is de cursus Intern begeleider in een integraal kindcentrum iets voor jou! Deze cursus wordt aangeboden op onze locatie in Zwolle. 

  Download folder(opent in nieuw tabblad)    Persoonlijk adviesgesprek

Inhoud en lesdagen

Wat ga je doen?

6 cursusdagen van 3 uur
Op de dinsdagochtend in Zwolle

Dit levert de cursus je op

Dit voeg je toe op je cv

Na afloop kun je in overleg met de mensen van een integraal kindcentrum nadenken over de doorgaande lijn van de aanpak van de zorg binnen de organisatie. Zowel op school als in de voorschoolse periode. Je hebt meer kennis van de ontwikkeling van het jonge kind en de organisatie van een integraal kindcentrum. De positie van een intern begeleider in het integraal kindcentrum wordt helder en zowel jij als de beleidsontwikkelaars weten hoe je verandermanagement binnen het integraal kindcentrum kunt hanteren.

Startdata

Wanneer kun je starten?

Zwolle september 2023 Aanmelden
Kosten

STAP-budget

Deze opleiding komt in aanmerking voor het STAP-budget. Een vergoeding van maximaal € 1.000,- die je één keer per kalenderjaar kunt aanvragen via het UWV. Je hebt hiervoor een STAP-aanmeldingsbewijs nodig dat je van ons ontvangt na je aanmelding. Dit kan soms even duren. Start de opleiding al binnen 4 weken of betaalt je werkgever? Dan ontvang je het STAP-aanmeldingsbewijs niet. Het STAP-budget is beperkt beschikbaar, op = op. Wacht daarom niet te lang met je aanmelding en zorg dat je goed bent voorbereid als je het STAP-budget aanvraagt.

Lees meer over hoe je het STAP-budget aanvraagt

Wat kost de cursus?

Je betaalt € 960,- voor de hele cursus.

Wist je dat er meerdere opties bestaan om je studie (deels) te bekostigen? Denk aan subsidies, je werkgever die een bijdrage levert of het aanvragen van een beurs. Check wat er zoal voor jou mogelijk is.

Alles over je financiering

Incompany

Wil je deze cursus straks incompany aanbieden als bedrijf of instelling? Dat kan! Bel of mail Jannie Lensen-Botter, accountmanager voor cursussen op het gebied van educatie.

Praktisch
Ervaringen
Ervaring

"Vanaf dag één zag iedereen het belang ervan in"

Stichtingen Tamariki en Primenius

Maatwerktraject IB'ers in integraal kindcentrum
Ook interessant

Deze cursussen en opleidingen al gezien?

Intern Begeleider

Deeltijd, Post-hbo in Zwolle

Autismecoach

Deeltijd, Post-hbo in Zwolle