Sportende studenten met tekst: bewegen

Calo

Informatie voor alumni

Heb je als student je sportieve vleugels uitgeslagen, maar wil je het contact met de Calo behouden? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Welkom op de alumnipagina van Calo Windesheim voor alle oud-studenten van de Lerarenopleiding Lichamelijk Opvoeding en de hbo-bachelors Sport en Bewegen (Sportkunde) én Psychomotorische Therapie en Bewegingsagogie. Op deze pagina kun je je registreren als alumnus bij Windesheim en hier vind je meer informatie over alumni-activiteiten en de voordelen die het je biedt om je bij ons als alumnus te registeren. Ook tref je hier een link aan naar onze alumnigroep op LinkedIn, waar je met oud-medestudenten herinneringen kunt ophalen en waar je actief kunt netwerken. Kortom, als alumnus maak je van je verleden weer je toekomst!

Je studie als netwerk

Jezelf als alumnus registreren, betekent meer dan je opgeven voor een reünie. Je komt hierdoor niet alleen vele oud-Calo’ers tegen, je komt in een pool terecht van professionals die veelal in hetzelfde vak werkzaam zijn als jij. Kort samengevat: datgene waarvoor anderen zelfstandig LinkedIn afstruinen om een professioneel netwerk op te bouwen, dat regel jij met één klik op de registratieknop én via onze alumnigroep op LinkedIn.

De Calo reikt elk jaar diploma’s uit. Maar onze interesse in jou als een van onze oud-studenten stopt niet nadat je het Calo-diploma in ontvangst hebt genomen én wij hopen andersom ook niet! Wij willen dat je met plezier terugdenkt aan de opleiding en blijven onze studenten graag ‘oplettend’ volgen. Bij ons heb je de basis gelegd voor je carrière en door alumnirelaties onderhouden wij onze contacten met de beroepspraktijk, terwijl wij op onze beurt als kennisinstituut oud-studenten blijvend op de hoogte kunnen houden van innovatieve ontwikkelingen, nieuwe inzichten en een interessant nascholingsaanbod op het vlak van bewegen en sport.

Alumnus van de Calo? Word lid van onze alumnigroep op LinkedIn

Heb je het contact met studiegenoten verloren en ben je benieuwd naar wat oud-studenten zoal zijn gaan doen? Wil je je ervaringen binnen het vakgebied met professionals uitwisselen, over cursussen, vacatures, werkgevers of innovaties bijvoorbeeld? Meld je dan aan bij LinkedIn, waar je kunt communiceren en op de hoogte blijft van alumni-activiteiten. In deze groep kun je discussies starten of daaraan deelnemen, berichten delen met groepsleden en/of vacatures of stageplekken plaatsen. Samen zetten we ons netwerk in ‘beweging’.

Registreer je als alumnus

Wij houden je graag op de hoogte van bijeenkomsten én congressen, cursussen en trainingen in jouw vakgebied. Als je hierin interesse hebt, kun je je registreren bij de opleiding waar je bent afgestudeerd.

Registreren als alumnus

Ooit leerde je het vak bij ons, maar Windesheim én onze huidige studenten kunnen nu van jou leren, als gastdocent, gastspreker op Windesheim-events, stagebegeleider of voorlichter op open dagen of avonden bijvoorbeeld. Of vind je het leuk onze studenten tijdens instellings- en organisatiebezoeken te ontvangen? Mogen wij je hiervoor benaderen? Geef dit aan bij je registratie. We stellen je inzet en expertise zeer op prijs.  

Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons via caloalumni@windesheim.nl.

Bekijk hier ons professionele nascholingsaanbod binnen het domein Bewegen en Sport