Deeltijd studies, duale opleidingen en post-hbo opleidingen. Marketing, Communicatie en Media. Hogeschool Windesheim.

Open avond

Investeer in jezelf en deel wat je weet. Doe een studie naast je baan.

Waar sta je en waar wil je heen? Doorgroeien in je functie of werk in een andere sector? Beantwoord deze vragen samen met Windesheim op onze open avond.

Open avond op woensdag 19 april 2017

Tijdens de open avond van woensdag 19 april 2017 helpen we je bij het vinden van de juiste opleiding. Je kunt terecht op de informatiemarkt en er vinden voorlichtingsrondes plaats. Tussen 18.30 en 21.00 uur vind je alle informatie over onze deeltijd- en duale opleidingen, cursussen en masters in Zwolle. 

Let op: Op deze avond geven géén voorlichting over de voltijd bacheloropleidingen. Hiervoor ben je van harte welkom op onze eerstvolgende open dag.

Op dit moment kun je je nog niet aanmelden voor de open avond van 19 april 2017. Wil je een herinnering ontvangen zodra dit wel kan?

Ja, ik wil een herinnering ontvangen

 

Tijd en locatie

De open avond vindt plaats op de Campus in Zwolle (Campus 2-6). De Campus bevindt zich op loopafstand van het treinstation van Zwolle (uitgang Zuid) en is ook te bereiken met de bus. De open avond vindt plaats in het X-gebouw. Tijdens de open avond kun je op de Campus gratis parkeren.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een open dag en een open avond?

Op de open avond krijg je voorlichting over allerlei opleidingen die je kunt volgen als je werken en studeren combineert, of als je in deeltijd studeert. Het gaat om deeltijd hbo-opleidingen, Associate degrees, post-hbo-opleidingen, masters en cursussen.

Een open dag is bedoeld voor scholieren. Je krijgt voorlichting over alle voltijd hbo-opleidingen (studies die je overdag op Windesheim volgt). Deze opleidingen kies je meestal direct na je havo, vwo of mbo. De eerstvolgende open dag is op 27 januari 2017.

Wanneer zijn de open avonden van Windesheim in 2017?

Woensdag 19 april 2017  18.30 - 21.00 uur
Woensdag 21 juni 2017  18.30 - 21.00 uur

Andere mogelijkheden

Kun je niet aanwezig zijn bij de open avond van 19 april, maar wil je wel graag informatie over een opleiding, cursus of training? Stel ons dan een vraag of vraag een persoonlijk gesprek aan met een opleidingscoördinator. Vul het formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Stel een vraag of vraag een gesprek aan