Open avond

Woensdag 25 april

Waar sta je en waar wil je heen? Doorgroeien in je functie of werk in een andere sector? Beantwoord deze vragen samen met Windesheim op onze open avond.

Meld je aan voor de open avond

Programma open avond woensdag 25 april 2018

Tijdens de open avond van woensdag 25 april 2018 helpen we je bij het vinden van de juiste opleiding. Je kunt terecht op de informatiemarkt en er vinden voorlichtingsrondes plaats. Tussen 18.30 en 21.00 uur kun je hier terecht voor alle informatie over onze deeltijdopleidingen, modules, post-hbo-opleidingen, cursussen en masters in Zwolle. 

18.30 - 21.00 uur  Informatiemarkt 
19.00 uur  Start eerste klassikale voorlichtingsronde 
20.00 uur*  Start tweede klassikale voorlichtingsronde 

* Niet elke studie heeft (twee) klassikale voorlichtingsrondes. Bekijk het programma voor meer informatie. 

Bekijk het programma

Let op: Op deze avond geven we géén voorlichting over de voltijd bacheloropleidingen. Hiervoor ben je van harte welkom op onze eerstvolgende open dag.

Kort studieadviesgesprek op de open avond

Heb je vragen of twijfels over jouw loopbaan-en studiekeuzeproces? Schrijf je dan in voor een studieadviesgesprek van 10 minuten. Een loopbaancoach/studieadviseur geeft tips en stelt vragen die je een nieuw inzicht kunnen opleveren. Klik hier om meer te lezen over de loopbaan- en adviesgesprekken. Aanmelden kan uitsluitend voorafgaand aan de open avond. Vol=vol!

Meld je aan voor een adviesgesprek of voor loopbaancoaching 

De studieadviesgesprekken zitten vol. Maar je kunt tijdens de open avond ook op de informatiemarkt spreken met onze docenten en opleidingsmanagers om zo te achterhalen welke studie bij jou past. De loopbaancoaches van Windesheim bieden ook op andere momenten intakegesprekken voor een uitgebreider coachtraject. Kijk hier voor meer informatie.  

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een open dag en een open avond?

Op de open avond krijg je voorlichting over allerlei opleidingen die je kunt volgen als je werken en studeren combineert, of als je in deeltijd studeert. Het gaat om deeltijd hbo-opleidingen, Associate degrees, post-hbo-opleidingen, masters en cursussen.

Een open dag is bedoeld voor scholieren. Je krijgt voorlichting over alle voltijd hbo-opleidingen (studies die je overdag op Windesheim volgt). Deze opleidingen kies je meestal direct na je havo, vwo of mbo.

Mag ik iemand meenemen?

Ja, je mag maximaal 1 persoon extra meenemen. Als deze persoon geen interesse heeft in een studie bij Windesheim hoeft diegene zich niet aan te melden.

Wanneer zijn de open avonden van Windesheim?

Woensdag 25 april 2018 van 18.30 - 21.00 uur
Woensdag 13 juni 2018 van 18.30 - 21.00 uur

Waar vind ik het programma van de open avond?

Bekijk het programma