Deeltijd en post-hbo opleidingen hogeschool Windesheim

Open avond

Woensdag 13 maart 2019

Denk jij erover om een studie naast je baan te starten? Tijdens de open avond van woensdag 13 maart helpt Windesheim je bij het vinden de juiste studie. De open avond vindt plaats van 18.30 - 21.00 uur.

Meld je aan voor de open avond

Tijdens de open avond van woensdag 13 maart helpen onze studieadviseurs, projectleiders en docenten jou graag met het vinden van een studie die bij jouw wensen en ambities past. Je bent vanaf 18.30 uur van harte welkom.

Meld je aan voor de open avond

Programma open avond

Tussen 18.30 – 21.00 uur kun je doorlopend terecht op de informatiemarkt en vinden er studieadviesgesprekken plaats waarvoor je je van tevoren moet aanmelden. Er zijn op 19.00 en 20.00 uur klassikale voorlichtingsrondes en er zijn twee inspiratiesessies. 

Bekijk het programma

Studieadviesgesprekken

Tijdens de open avond heb je de mogelijkheid om tijdens een een-op-een-gesprek met een studieadviseur te achterhalen welke studie het best bij jou past. Let op: je moet je hiervoor van tevoren aanmelden. 

Meld je aan voor een studieadviesgesprek

Inspiratiesessies

Tijdens onze open avond bieden wij je de mogelijkheid om aan een interactieve inspiratiesessie/workshop deel te nemen. Je hebt de keuze uit de workshop Coaching of Personal Branding.

Lees meer over de inspiratiesessies
Wat is er te doen tijdens onze open avond?
Informatiemarkt Op de centrale informatiemarkt krijg je informatie over alle opleidingen. Heb je algemene vragen over studiekeuze of studeren? Onze medewerkers van het Studiesuccescentrum, het decanaat en de studentenadministratie zijn ook aanwezig.
Voorlichtingsrondes Volg klassikale voorlichtingsrondes. Tijdens de voorlichtingsrondes krijg je uitgebreide informatie over de vorm en inhoud van een opleiding of cursus. Er zijn ook opleidingen die alleen voorlichting geven op de informatiemarkt.
Studieadviesgesprekken  In een gesprek met een studieadviseur of loopbaancoach achterhaal jij welke studie het best bij je past of welke carrièrestap passend is bij jouw wensen en ambities. Let op: vooraf aanmelden is gewenst. Vol = vol. 
Inspiratiesessies  Wil je inspiratie opdoen of wil je ontdekken hoe het voelt om weer in de studiebanken plaats te nemen? Volg dan een van de twee inspiratiesessies. Op 13 maart worden de sessies Coaching én Personal Branding aangeboden. Beide starten om 19.00 uur. Vooraf aanmelden is gewenst. 

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een open dag en een open avond?

Op de open avond krijg je voorlichting over allerlei opleidingen die je kunt volgen als je werken en studeren combineert, of als je in deeltijd studeert. Het gaat om deeltijd hbo-opleidingen, Associate degrees, post-hbo-opleidingen, masters en cursussen.

Een open dag is bedoeld voor scholieren. Je krijgt voorlichting over alle voltijd hbo-opleidingen (studies die je overdag op Windesheim volgt). Deze opleidingen kies je meestal direct na je havo, vwo of mbo.

Mag ik iemand meenemen?

Ja, je mag maximaal 1 persoon extra meenemen. Als deze persoon geen interesse heeft in een studie bij Windesheim hoeft diegene zich niet aan te melden.

Wanneer zijn de open avonden van Windesheim?

De open avonden in Zwolle vinden plaats op:
Woensdag 13 maart 2019 van 18.30 - 21.00 uur
Woensdag 22 mei 2019 van 18.30 - 21.00 uur

De open avond van Windesheim Flevoland (Almere) vindt plaats op:
Donderdag 23 mei 2019 van 18.30 - 21.00 uur

Op deze avond geven we géén voorlichting over de voltijd bacheloropleidingen. Hiervoor ben je van harte welkom op onze eerstvolgende open dag