Doe een studie naast je baan!

Wil jij je verder verdiepen in je huidige functie, de volgende carrièrestap zetten of jezelf ontwikkelen? Of vraag jij je af of het werk dat je nu doet nog bij je past? Dan kan Windesheim je helpen. Ga bijvoorbeeld in gesprek met een studie- en loopbaancoach of bezoek een van de open avonden. Zo ontdekken we samen welke studie en studievorm bij jouw toekomstplannen past.

Hulp bij loopbaan- en studiekeuze

Ben jij op zoek naar een studie die jou verder helpt om je ambitie te verwezenlijken, maar weet je niet welke studie? Of ondervind jij problemen in je werk of loopbaan, ben je ontslagen of wil je graag de volgende stap in je carrière zetten maar weet je niet hoe? Ga dan eens in gesprek met een studiekeuze- en loopbaancoach.

Meer over studiekeuze- en loopbaancoaching

Jij hebt de regie!

Twijfel je of je een studie kunt combineren met je werk- en privéleven? Kijk dan eens naar flexibel deeltijdonderwijs. Deze manier van onderwijs geeft jou de ruimte om zelf te bepalen welke modules je volgt en wanneer. Zo stippel je zelf de eindbestemming en de duur van je studie uit. Ook is het mogelijk om aan de hand van eerdere ervaringen je studie versneld af te ronden. Zo pak jij de regie.

Ontdek alles over flexibel deeltijdonderwijs

Start met studeren na de zomer

Wil je na de zomer starten met een deeltijdstudie of cursus? Dat kan! Bij de meeste studies kun je je nog aanmelden tot 31 augustus. Op de opleidingspagina vind je de uiterlijke aanmelddatum van de studie van jouw keuze.

Bekijk de studies in deeltijd

Serkan: 'Studeren naast je baan een aanrader? Absoluut!'