Een deeltijd-, duale- of post-hbo opleiding volgen op het gebied van Techniek en ICT? Hogeschool Windesheim.

Doe een studie naast je baan!

Je wilt jezelf ontwikkelen, op de hoogte zijn van de nieuwste trends. Je wilt kennis opdoen die je zelf direct kunt toepassen en die je kunt delen met anderen. Met je collega's, je werkgever of misschien met de regio waarin je woont of werkt. Met Windesheim bouw je aan kennis, voor jezelf, zodat je die met je omgeving kunt delen.

Beroepen van de toekomst

Beroepen van de toekomst vragen om opgeleide mensen. De automatisering en robotisering zetten door. Een creatieveling zit gebakken, want een robot als niet-empatisch wezen kan dit werk niet overnemen. Maar hoe toekomstproof zijn onze huidige banen? De wereld is in ontwikkeling, producten zijn in ontwikkeling. Ontwikkel jezelf, doe een studie naast je baan.

Zoek in ons opleidings- en cursusaanbod

Versterk (je positie in) de regio

Met ongeveer 180 opleidingen, cursussen en trainingen helpen we je om je positie op de arbeidsmarkt te versterken. En je investeert niet alleen in jezelf. Door kennis later op het werk of met je omgeving te delen, werk je mee aan een sterke regio. Samen met Windesheim zet je kennis in werking.

Zoek in ons opleidings- en cursusaanbod

Loopbaanadvies

Je bent toe aan de volgende stap in je carrière. Maar er zijn veel studies en studievormen waaruit je kunt kiezen. Welke past nou bij jouw wensen en ambities? Wij helpen je.

Lees meer over loopbaanadvies

Daarom Windesheim!

Windesheim biedt je een podium voor kennisontwikkeling: we delen onze kennis, staan voor een sterke regio en ondersteunen jou persoonlijk met kwalitatief hoogwaardig onderwijs.

Meer over studeren bij Windesheim