Een deeltijd-, duale- of post-hbo opleiding volgen op het gebied van Techniek en ICT? Hogeschool Windesheim.

Doe een studie naast je baan!

Wil jij je verder verdiepen in je huidige functie, de volgende carrièrestap zetten of jezelf ontwikkelen? Of vraag jij je af of het werk dat je nu doet nog bij je past? De studiekeuze- en loopbaancoaches en studieadviseurs van Windesheim helpen je graag een stap verder. Bekijk je mogelijkheden. 

Hulp bij loopbaan- en studiekeuze

Ben jij op zoek naar een studie die jou verder helpt om je ambitie te verwezenlijken, maar weet je niet welke studie? Of ondervind jij problemen in je werk of loopbaan, ben je ontslagen of wil je graag de volgende stap in je carrière zetten maar weet je niet hoe? Ga dan eens in gesprek met een studiekeuze- en loopbaancoach.

Meer over studiekeuze- en loopbaancoaching

Studie- en carrièrescan

Wat is jouw arbeidsmarktwaarde? Bestaat jouw functie over een aantal jaren nog, of is het tijd om je door te ontwikkelen? Door het maken van de studie- en carrièrescan achterhaal je jouw marktwaarde en ontdek je in twee gesprekken met een coach welke eerste acties jij kunt ondernemen om mee te bewegen met de arbeidsmarkt.

Alles over de studie- en carrièrescan

Bezoek een open avond

Tijdens een open avond kun je op een centrale informatiemarkt al je vragen stellen aan de aanwezige opleidingscoördinatoren, docenten en studieadviseurs. Ook zijn er diverse klassikale voorlichtingsrondes waar je informatie kunt krijgen over de studie die bij jouw wensen en ambities past. Je bent van harte welkom bij een van onze open avonden.

Kom naar de open avond

Jij hebt de regie!

Twijfel je of je een studie kunt combineren met je werk- en privéleven? Kijk dan eens naar flexibel deeltijdonderwijs. Deze manier van onderwijs geeft jou de ruimte om zelf te bepalen welke modules je volgt en wanneer. Zo stippel je zelf de eindbestemming en de duur van je studie uit. Ook is het mogelijk om aan de hand van eerdere ervaringen je studie versneld af te ronden. Zo pak jij de regie.

Ontdek alles over flexibel deeltijdonderwijs