Een deeltijd-, duale- of post-hbo opleiding volgen op het gebied van Techniek en ICT? Hogeschool Windesheim.

Doe een studie naast je baan!

Wil jij je verder verdiepen in je huidige functie, de volgende carrièrestap zetten of jezelf ontwikkelen? Dat kan met een studie van Windesheim. Wij helpen je graag met het maken van de juiste studiekeuze. 

Hulp bij loopbaan- en studiekeuze

Ben jij op zoek naar een studie die jou verder helpt om je ambitie te verwezenlijken, maar weet je niet welke studie? Of ondervind jij problemen in je werk of loopbaan, ben je ontslagen of wil je graag de volgende stap in je carrière zetten maar weet je niet hoe? Ga dan eens in gesprek met een studiekeuze- en loopbaancoach.

Meer over studiekeuze- en loopbaancoaching

Open avond

Tijdens een open avond kun je op een centrale informatiemarkt al je vragen stellen aan de aanwezige opleidingscoördinatoren en docenten. Ook zijn er diverse klassikale voorlichtingsrondes waar je informatie kunt krijgen over de studie naar keuze. Je bent van harte welkom bij een van onze open avonden.

Alles over de open avond

Jij hebt de regie!

Twijfel je of je een studie kunt combineren met je werk- en privéleven? Kijk dan eens naar flexibel deeltijdonderwijs. Deze manier van onderwijs geeft jou de ruimte om zelf te bepalen welke modules je volgt en wanneer. Zo stippel je zelf de eindbestemming en de duur van je studie uit. Ook is het mogelijk om aan de hand van eerdere ervaringen je studie versneld af te ronden. Zo pak jij de regie.

Ontdek alles over flexibel deeltijdonderwijs

Bekijk het aanbod van Windesheim

Windesheim biedt met meer dan 200 studies een ruim aanbod aan bachelors, Associate degrees, masters, post-hbo-opleidingen, cursussen en modules. Daarnaast worden de meeste studies ook in maatwerk aangeboden, mocht je je met de gehele afdeling willen scholen op een bepaald gebied. Alle studies zijn praktijkgericht, waardoor jij de opgedane kennis meteen kunt inzetten. 

Bekijk het gehele aanbod