verpleegkunde

Palliatieve zorg voor ervaren verpleegkundigen

Cursus

Ben je verpleegkundige in de palliatieve zorg en wil je je verder professionaliseren? Kies dan voor onze cursus Palliatieve zorg voor ervaren verpleegkundigen.

In het kort

Tijdens deze cursus leer je meer over onderwerpen als palliatief redeneren, pijnmanagement en symptoombestrijding, kwaliteit van leven, spirituele zorg en palliatieve sedatie en euthanasie. Na afloop van deze cursus kun je de kwaliteit van zorg in de palliatieve praktijk bevorderen en borgen.

Lees meer over de cursus

Combinatie E-learning en persoonlijk contact

Je combineert tijdens de cursus E-learning met persoonlijk contact met de docent. Denk bij E-learning aan toetsen via de computer. Ook plaats je gemaakte opdrachten in een digitaal portfolio en geef je feedback op producten van medecursisten. Op deze manier kom je goed voorbereid naar de cursusdag.

Lees meer

Projectleider Lubke van 't Hul

Lubke van 't HulLubke heeft gewerkt als wijkverpleegkundige en stafverpleegkundige in de wijkverpleging en is sinds 1998 verbonden aan de hbo-Verpleegkunde van Windesheim.

Lees meer over Lubke

Cursusdagen en -tijden

De cursus bestaat uit 7 bijeenkomsten van 9.30-16.00 uur. De bijeenkomsten zullen plaatsvinden op de dinsdag. We starten met een nieuwe groep in het najaar van 2020. 

Lees meer over praktische informatie