Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Toelating Sport in Zwolle (Associate degree, voltijd)

Banner image

Is deze opleiding iets voor jou?

Bekijk de aanmeldprocedure en meld je aan
Starten na havo, vwo of mbo

Check of je mag starten

Wat leuk dat je interesse hebt in de Associate degree Sport in Zwolle! Maar mag je starten? Bij de toelating tot deze opleiding kijken we niet alleen naar je diploma en profiel, maar ook naar je motorische aanleg en lichamelijke gezondheid. Zo kunnen we inschatten of je de opleiding veilig en succesvol kunt afronden. Deze check bestaat uit een sportmedische keuring en een intake-assessment. Lees hier alles over de toelatingseisen van deze opleiding. Deze toelatingseisen gelden voor zowel de richting Clubkadercoach als Sportondernemer.

Deficiëntietoets en 21+

Deficiëntietoets

Heb je een ander profiel dan waar deze opleiding om vraagt? Dat betekent niet dat je deze niet kunt volgen, maar dat we eerst moeten kijken of je kennis up-to-date is. Dat doe je met een deficiëntietoets. Hierdoor zijn wij én jij er straks zeker van dat je deze studie met succes kunt volgen.

Lees meer over de deficiëntietoets

21+ toets

Mis je de juiste vooropleiding, maar ben je 21 jaar of ouder? Dan kun je met het 21+ toelatingsonderzoek alsnog toegelaten worden. De toets is voor al onze opleidingen hetzelfde: een capaciteitentest, en taaltoetsen Nederlands en Engels.

Lees meer over de 21+ toets

Buitenlands diploma

Buitenlands diploma

Heb je je vooropleiding niet in Nederland gevolgd, maar in het buitenland? Prima! Geen enkel probleem als je diploma hetzelfde niveau heeft als een havo-, vwo- of mbo-diploma. Onze Studentenadministratie checkt of jouw diploma hieraan voldoet. Dat je goed Nederlands spreekt en verstaat is ook belangrijk om succesvol te studeren: stuur daarom ook een NT 2-certificaat (programma 2) mee met je diploma of neem deel aan ons taalonderzoek.

Checklist buitenlands diploma