Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Systeemtherapie voor vaktherapeuten

  • Deeltijd
  • Post-hbo
  • 3 maanden
Banner image
Home(opent in nieuw tabblad) / Opleidingen(opent in nieuw tabblad) / Systeemtherapie voor vaktherapeuten
Introductie

Welke stap zet jij met deze post-hbo?

In deze post-hbo leer je denken vanuit de systeemtherapeutische principes, zodat je die kunt vertalen naar je eigen praktijk. Hoe kun je de dialoog en de samenwerking verbeteren in het systeem waarin cliënten zich bevinden. Na afloop kun je zelf activiteiten ontwikkelen en begeleiden die passen bij een gezin, bij hun focus en het proces. De opleiding is praktijkgericht: de theorie wordt zoveel mogelijk verbonden met waar jij in je werk mee te maken hebt.

Persoonlijk adviesgesprek  

Inhoud en lesdagen

Wat ga je doen?

4 lesdagen van 6,5 uur
Op onze campus in Zwolle

Dit levert de post-hbo je op

Dit voeg je toe op je cv

Na afronding heb je als vaktherapeut je eigen deskundigheid op het vlak van systeemtherapie vergroot. En kun je vanuit systeemtherapeutische principes vaktherapeutische activiteiten ontwikkelen en begeleiden. Je ontvangt na de cursus een certificaat van Windesheim. Ook ontvang je 32 registerpunten van het Register Vaktherapie. Deze post-hbo-opleiding voldoet hiermee aan de accreditatievoorwaarden voor bij- en nascholing voor vaktherapeuten.

Startdata

Wanneer kun je starten?

Is deze opleiding je op het lijf geschreven? Houd deze pagina dan in de gaten voor nieuwe startdata. Zodra die bekend zijn, kun je je aanmelden!
Kosten

Wat kost de post-hbo?

Je betaalt € 875,- voor de hele post-hbo. Wist je al dat er meerdere opties bestaan om je studie (deels) te bekostigen? Denk aan subsidies, je werkgever die een bijdrage levert of het aanvragen van een beurs. Check wat er zoal mogelijk is.

Alles over je financiering

Praktisch
Ook interessant

Deze cursussen en opleidingen al gezien?

Teaser image

Agressieproblematiek binnen de PMT

Deeltijd, Post-hbo

Teaser image

Positieve Psychologie in de praktijk 

Deeltijd, Cursus in Zwolle