Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Creatief Spelontwerp

  • Deeltijd
  • Cursus
  • 6 maanden
Banner image
Introductie

Wil jij bewegingsonderwijs een impuls geven?

Jij bent een professional in beweging. En je zit te springen om vernieuwing en verversing van je aanbod. Lijkt het je leuk te leren hoe je nieuwe activiteiten kunt ontwerpen die geschikt zijn voor jouw school? Heb je een speciale case waar je mee aan de slag wilt? Tijdens deze cursus word je geïnspireerd door nieuwe spelinnovaties. Je leert anders te kijken naar spelsituaties. En out of the box denken speelt hierbij een grote rol. Je krijgt handvatten aangereikt om zelf anders en beter tot het ontwerpen van beweegactiviteiten te komen.

Inhoud en lesdagen

Wat ga je doen?

Dit levert de cursus je op

Dit voeg je toe op je cv

In deze cursus leer je hoe je vernieuwing en afwisseling aan kunt brengen in je sport- en spelactiviteiten. Je bent creatief en kunt out of the box denken om je beweegonderwijs een impuls te geven. Zo doe jij die extra kennis en bagage op waarmee jij verder kunt met én in je werk. Onze docenten staan met één been in het onderwijs en één been midden in de praktijk: de kennis die je opdoet is dus altijd up-to-date. Een mooie aanvulling voor op je cv dus!

Startdata

Wanneer kun je starten?

Is deze cursus je op het lijf geschreven? Laat ons dit weten via info@windesheim.nl(opent in nieuw tabblad). In overleg wordt er vervolgens gekeken naar jouw startdatum en op welke dag of op welk dagdeel de cursus plaatsvindt. Toch nog even verder kijken? Bekijk dan ons andere deeltijdaanbod. 

Kosten

Wat kost de cursus?

Je betaalt € 495,- voor een dagdeel of € 795,- voor een hele dag. Wist je al dat er meerdere opties bestaan om jouw studie (deels) te bekostigen? Denk aan subsidies, je werkgever die een bijdrage levert of het aanvragen van een beurs. Check wat er zoal mogelijk is.

Alles over je financiering

Incompany

Wil je deze cursus straks incompany aanbieden als bedrijf of instelling? Dat kan! Bel of mail dan met het Windesheim Informatiecentrum voor meer informatie.

Praktisch
Ook interessant

Deze cursussen en opleidingen al gezien?

Teaser image

Klimmen in het onderwijs

Deeltijd, Cursus

Teaser image

Groepsdynamisch werken

Deeltijd, Cursus in Zwolle