Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Stage Communicatie & Media

Banner image

Heb jij een specifieke opdracht?

Aan de slag met jouw opdracht!

Interne communicatie, marketingcommunicatie, events, online media of corporate communicatie; bij onze studenten bent u aan het juiste adres. De opdracht of werkzaamheden kunnen variëren en zullen vastgesteld worden in overleg met u.  De student van Communicatie & Media loopt gedurende twintig weken vier dagen per week stage vanaf eind januari tot en met juni. 

Voorbeeldcases

De opdracht of werkzaamheden kunnen variëren en zullen vastgesteld worden in overleg met u. U kunt aangeven waar uw behoeften liggen en waarin de student het team kan versterken.

Wat levert het op?

 • Een actieve bijdrage van de student in de dagelijkse bedrijfsvoering op het gebied van communicatie.
 • Minimaal 3 communicatieproducten en voert minimaal 1 (deel)project uit.
  - Voorbeelden communicatieproducten: persbericht, nieuwsbrief, Instagrampost, video van een klantevenement.
  - Voorbeelden van deelprojecten: organisatie persevent, onderzoek naar een doelgroep, ontwikkeling social media strategie.

Wat vragen we?

 • Vakkundige begeleiding op hbo-niveau.
 • Een werkplek op locatie die de student in staat stelt werkervaring op te doen in het communicatievak.
 • Het beschikbaar stellen van de benodigde informatie uit de organisatie.
 • Elke week gaat de student één dag naar school voor coaching en flankerend onderwijs.
 • De student moet de gelegenheid krijgen om in de tentamenperiode (2 weken) de tentamens te maken op school. Die kunnen ook op een stagedag vallen.

Wat doet Windesheim?

Vanuit de opleiding wordt de student begeleid door een coach. Deze is bovendien aanspreekpunt voor de opdrachtgever. De opdrachtgever houdt een tussentijds en eindgesprek met de student. De docent beoordeelt aan het eind het stageverslag van de student. Indien gewenst vindt er een kennismakingsgesprek plaats tussen student, opdrachtgever en docent aan het begin van de stage. Indien nodig wordt alle informatie vertrouwelijk behandeld, dit wordt vastgelegd in een driepartijenovereenkomst.

Meer informatie

De contactpersoon voor deze meewerkstage is Mandy Nagtegaal, m.nagtegaal@windesheim.nl(opent in nieuw tabblad).

Voor meer algemene informatie over Comakerships kun je terecht bij Servicepunt Almere via serviceplein-almere@windesheim.nl(opent in nieuw tabblad) of 088 - 469 66 88(opent in nieuw tabblad).