Deeltijd en post-hbo opleidingen hogeschool Windesheim

Open avond

Woensdag 22 mei 2019

Denk jij erover om een studie naast je baan te starten? Tijdens de open avond van woensdag 22 mei helpt Windesheim je bij het vinden van de juiste studie. De open avond vindt plaats van 18.30 - 21.00 uur op de Campus in Zwolle.

Je kunt je nog niet aanmelden voor de open avond van woensdag 22 mei. Wil je een herinnering ontvangen zodra dit wel kan? Laat dan jouw naam en mailadres achter. Je ontvangt een herinneringsmail zodra aanmelden mogelijk is.

STUUR MIJ EEN HERINNERINGSMAIL

Wat is er te doen tijdens onze open avond?
Informatiemarkt Op de centrale informatiemarkt krijg je informatie over alle opleidingen. Heb je algemene vragen over studiekeuze of studeren? Onze medewerkers van het Studiesuccescentrum, het decanaat en de studentenadministratie zijn ook aanwezig.
Voorlichtingsrondes Volg klassikale voorlichtingsrondes. Tijdens de voorlichtingsrondes krijg je uitgebreide informatie over de vorm en inhoud van een opleiding of cursus. Er zijn ook opleidingen die alleen voorlichting geven op de informatiemarkt.
Studieadviesgesprekken  In een gesprek met een studieadviseur of loopbaancoach achterhaal jij welke studie bij jou past of welke carrièrestap passend is bij jouw wensen en ambities.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een open dag en een open avond?

Op de open avond krijg je voorlichting over allerlei opleidingen die je kunt volgen als je werken en studeren combineert, of als je in deeltijd studeert. Het gaat om deeltijd hbo-opleidingen, Associate degrees, post-hbo-opleidingen, masters en cursussen.

Een open dag is bedoeld voor scholieren. Je krijgt voorlichting over alle voltijd hbo-opleidingen (studies die je overdag op Windesheim volgt). Deze opleidingen kies je meestal direct na je havo, vwo of mbo.

Mag ik iemand meenemen?

Ja, je mag maximaal 1 persoon extra meenemen. Als deze persoon geen interesse heeft in een studie bij Windesheim hoeft diegene zich niet aan te melden.

Wanneer zijn de open avonden van Windesheim?

De open avonden in Zwolle vinden plaats op:
Woensdag 22 mei 2019 van 18.30 - 21.00 uur

De open avond van Windesheim Flevoland (Almere) vindt plaats op:
Donderdag 23 mei 2019 van 18.30 - 21.00 uur

Op deze avond geven we géén voorlichting over de voltijd bacheloropleidingen. Hiervoor ben je van harte welkom op onze eerstvolgende open dag