Open avond

Woensdag 13 november 2019

Wil jij een volgende stap maken in je werk? Of gaat het roer om en denk je over een switch in je loopbaan? Neem je tijd en investeer in je mogelijkheden. Kijk tijdens onze open avond van 13 november of er opleidingen of cursussen zijn die aansluiten bij je gedroomde carrièrestap. De open avond vindt plaats van 18.30 - 21.00 uur op de Campus in Zwolle.

Save the date

Op dit moment kun je je nog niet aanmelden voor de open avond van 13 november 2019. Wil je een bericht ontvangen zodra dit wél kan? Laat dan hier je naam en emailadres achter en je ontvangt een mail op het moment dat je je kunt aanmelden. Reserveer in de tussentijd 13 november alvast in je agenda.  

Herinnering aanmelden open avond

Tijdens de open avond geven we géén voorlichting over de voltijdbacheloropleidingen. Hiervoor ben je van harte welkom op onze eerstvolgende open dag

Wat is er te doen tijdens onze open avond?
Informatiemarkt Op de centrale informatiemarkt krijg je informatie over alle deeltijdbachelors, deeltijd Associate degrees, post-hbo-opleidingen, masters, cursussen en modules. Heb je algemene vragen over studiekeuze of studeren? Onze medewerkers van het Studiesuccescentrum, het decanaat en de studentenadministratie zijn ook aanwezig.
Voorlichtingsrondes Volg klassikale voorlichtingsrondes. Tijdens de voorlichtingsrondes krijg je uitgebreide informatie over de vorm en inhoud van een opleiding of cursus. Er zijn ook opleidingen die alleen voorlichting geven op de informatiemarkt.
Studieadviesgesprekken  In een gesprek met een studieadviseur of loopbaancoach achterhaal jij welke studie bij jou past of welke carrièrestap passend is bij jouw wensen en ambities.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een open dag en een open avond?

Op de open avond krijg je voorlichting over allerlei opleidingen die je kunt volgen als je werken en studeren combineert, of als je in deeltijd studeert. Het gaat om deeltijd hbo-opleidingen, Associate degrees, post-hbo-opleidingen, masters en cursussen.

Een open dag is bedoeld voor scholieren. Je krijgt voorlichting over alle voltijd hbo-opleidingen (studies die je overdag op Windesheim volgt). Deze opleidingen kies je meestal direct na je havo, vwo of mbo.

Mag ik iemand meenemen?

Ja, je mag maximaal 1 persoon extra meenemen. Als deze persoon geen interesse heeft in een studie bij Windesheim hoeft diegene zich niet aan te melden.

Wanneer zijn de open avonden van Windesheim?

De open avonden in Zwolle vinden plaats op:

Woensdag 13 november 2019 van 18.30 - 21.00 uur
Woensdag 11 maart 2020 van 18.30 - 21.00 uur
Woensdag 13 mei 2020 van 18.30 - 21.00 uur

De open avonden van Windesheim Flevoland (Almere) vinden plaats op:
Donderdag 6 februari 2020 van 18.30 - 21.00 uur
Donderdag 14 mei 2020 van 18.30 - 21.00 uur