Man die naar je lacht

Studiefaciliteiten

Het mediacentrum, de copyshop en het Grand Café: een greep uit de vele studiefaciliteiten van Windesheim.

Voorzieningen

Kies je voor een studie bij Windesheim? Dan zijn er veel (ICT) faciliteiten waar je gebruik van kunt maken:

  • Mediacentrum
  • Intranet voor nieuws
  • N@tschool: een digitale leeromgeving
  • Digitale talenlaboratoria
  • Audiovisueel centrum voor lenen van laptop, fotoapparatuur, geluidsapparatuur etc.
  • Mulitmediale werkplaatsen

Verder kun je terecht bij:

  • Copyshop
  • Windesheim-winkel voor kantoorartikelen en een kleine supermarkt

Restaurants

De Campus telt twee restaurants (C-gebouw en X-gebouw), twee koffiecorners, een Grand Café en een Sportcafé. Op alle plekken, behalve het Sportcafé, is het alleen mogelijk om te pinnen.

Restaurants C-gebouw en X-gebouw

In de restaurants in het C- en X-gebouw kun je terecht voor soep, broodjes, panini's en verse salades van de saladebar. Je kunt er ook terecht voor avondeten: tussen 16.30 en 19.00 uur worden er twee warme maaltijden bereid.

Openingstijden restaurants

Restaurant C-gebouw

Maandag t/m donderdag: 10.00 tot 20.00 uur
Vrijdag: 10.00 tot 15.00 uur

Restaurant X-gebouw

Maandag, dinsdag en donderdag: 10.00 tot 20.00 uur
Woensdag: 10.00 tot 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 tot 15.00 uur

Koffiecorners C-gebouw en X-T gebouw 

De koffiecorners zijn op maandag t/m donderdag van 8.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur geopend. Je haalt op deze plekken luxe koffie, belegde broodjes, frisdrank en een ontbijtje tussen 8.00 en 10.00 uur.

Grand Café 

Het Grand Caé is geopend op maandag, dinsdag en woensdag van 8.00 tot 17.00 uur en op donderdag en vrijdag van 8.00 tot 19.00 uur. Heb je zin in een kopje Starbucks-koffie, een kop thee, ontbijt of gebak? Of wil je liever een belegd broodje, een panini, soep, een tosti of een smoothie? In het Grand Café vind je het allemaal. 

Sportcafé 

Het Sportcafé kun je vinden in het S-gebouw en is maandag t/m vrijdag van 7.45 tot 19.00 uur geopend. In de weekenden is dit café alleen open tijdens evenementen.

Dit totaal vernieuwde On-Campus café heeft een sfeervolle uitstraling. Je kunt er 's morgens terecht voor een ontbijtje met verse croissants, sapjes en een eitje met een kop koffie. De lunch is divers: belegde broodjes, soep van de dag of een warme snack; je kunt het hier allemaal halen. De kok bereidt vanaf 16.30 uur wisselende dagmenu's. De bar is van maandag t/m woensdag geopend vanaf 16.00 uur en op vrijdag vanaf 14.00 uur. Op de grote beeldschermen worden dagelijks sportwedstrijden uitgezonden. 

Mediacentrum

Windesheim heeft een centraal Mediacentrum voor alle studenten en medewerkers van de hogeschool. Het Mediacentrum biedt informatie in fysieke, maar vooral in digitale vorm. Via de website van het mediacentrum heb je toegang tot alle (informatie)bronnen.

Het Mediacentrum heeft boeken, tijdschriften, lesmethodes voor het basis- en voortgezet onderwijs en dvd's die je gratis kunt lenen. Ook kun je er terecht voor het lenen van audiovisuele materialen. Verder kun je er studeren, tijdschriften en kranten lezen en werken op een pc of je eigen laptop. Er zijn speciale multimediawerkplekken ingericht waar je de laptop aan kunt sluiten op een scherm en samen aan projecten kunt werken.