Groepje volwassenen voor een bord

Bedrijfskunde

Bacheloropleiding in deeltijd | los te volgen modules

Wil jij je ontwikkelen tot een allround en pragmatische organisatie- en managementdeskundige? Dan is de deeltijdopleiding Bedrijfskunde een goede keuze.

In het kort

Na de opleiding ben je een zelfbewuste en verbindende professional met visie op ontwikkelingen en trends van nu, straks en later. Je leert bovendien hoe je die visie vertaalt naar innovatieve processen en samenwerkingen, om zo organisaties en mensen duurzaam beter te laten functioneren.

Lees meer over de inhoud van de opleiding

De praktijk centraal

Jouw werkkring is het belangrijkste leergebied. Je voert er praktijkopdrachten uit en past nieuwverworven kennis toe. De opleiding Bedrijfskunde is voortdurend in ontwikkeling en gericht op de actuele thema's uit de beroepspraktijk.

Lees meer over leren in de praktijk

Modulair en flexibel

Ervaar om zelf de regie over je studie te hebben en tegelijk goede ondersteuning te krijgen in de vorm van intensieve begeleiding, coaching en interessante uitdagingen. Enkele modules zijn ook los te volgen.

Lees meer over de verschillende modules

Lestijden en studielast

De leeractiviteiten zijn op dinsdagmiddag (meestal van 12.30 - 18.30 uur). De ene week is dat onder begeleiding van de docent, de andere week kun je, indien gewenst, deelnemen aan verrijkingscolleges, tentamens en extra begeleidingsmomenten.

Lees meer over de studiebelasting