Student in X met telefoon tekst: word wie je

Open dag

Ontdek wie jij bent, waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Op onze open dag helpen wij je graag met ontdekken en kiezen.

Open dag

De eerstvolgende open dag is op vrijdag 8 november. Helaas is aanmelden nu nog niet mogelijk. Maar je kunt wel naam + emailadres achterlaten. Dan sturen wij jou een berichtje wanneer je je wél kunt aanmelden.

Stuur mij een herinnering

Wanneer: vrijdag 8 november 2019 van 13.00 tot 21.00 uur
Waar: Windesheim, Campus 2, 8017 CA Zwolle

Het programma

Bezoek tijdens de open dag verschillende voorlichtingen, workshops en informatiemarkten! In ons programmaboekje lees je waar en wanneer de verschillende activiteiten plaatsvinden. Zodra het programma bekend is vind je 'm hier.

Tip: Bereid je voor met de studiekeuzetest

Maak vooraf aan de open dag deze studiekeuzetest en krijg een overzicht van de Windesheimopleidingen die passen bij jouw interesses! Zo weet je precies welke opleidingen voor jou een bezoekje waard zijn.

Doe de studiekeuzetest5 handige dingen om te doen op de open dag


Veelgestelde vragen

Wanneer zijn de open dagen van Windesheim?

Open dagen van Windesheim in Zwolle:
Vrijdag 8 november 2019, 13.00 – 21.00 uur
Vrijdag 24 januari 2020, 13.00 – 21.00 uur
Vrijdag 3 april 2020, 13.00 – 17.00 uur

Open dagen van Windesheim Flevoland in Almere:
Windesheim Flevoland maakt als nevenvestiging onderdeel uit van Windesheim. Tijdens de open dag in Almere maak je kennis met onze hogeschool, onze studenten en met meer dan 20 opleidingen die in Almere te volgen zijn. De open dagen in Almere vinden plaats op:

Zaterdag 9 november 2019, 10.00 – 14.30 uur
Zaterdag 25 januari 2020, 10.00 – 14.30 uur
Zaterdag 4 april 2020, 10.00 – 14.30 uur

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.windesheimflevoland.nl/open-dag

Wat is het verschil tussen een open dag en een open avond?

Op de open dag krijg je voorlichting over alle voltijd hbo-opleidingen (studies die je overdag op Windesheim volgt). Deze opleidingen kies je meestal direct na je havo, vwo of mbo. Op de open avond krijg je voorlichting over allerlei opleidingen die je kunt volgen als je werken en studeren combineert, of als je in deeltijd studeert. Het gaat om deeltijd hbo-opleidingen, Associate degrees, post-hbo-opleidingen, masters en cursussen.

Moeten mijn ouders of andere familie/vrienden zich ook aanmelden voor de open dag?

Nee, dat is niet nodig, je mag gerust mensen meenemen die jou kunnen helpen bij je studiekeuze. Zij hoeven zich niet aan te melden. Vanwege de drukte op de open dag mag je maximaal 2 personen meenemen.

Op welk moment kan ik het beste de open dag bezoeken? (Drukte-indicatie)

Onze ervaring is dat een open dag druk wordt bezocht. Daarom is het wellicht handig om vooraf even te checken wat de populairste en dus drukste momenten zijn. Dan kun je die eventueel omzeilen als je dat wilt én kunt. Bekijk hier de drukte-indicatie.

Welke opleidingen heeft Windesheim?

Bekijk hier alle voltijdopleidingen van Windesheim in Zwolle

Wat moet ik doen als ik niet kan kiezen tussen verschillende opleidingen.

Loop je vast in je studiekeuze? Doe alvast een studiekeuzetest. Neem je uitslag mee naar de open dag en ontvang tips op het studiekeuzeplein (hoofdingang C-gebouw). Of schrijf je in voor een kort coachgesprek van 10 minuten. Een studiekeuze- en loopbaancoach geeft je dan tips en adviezen. Aanmelden voor het coachgesprek kan uitsluitend op de open dag bij het studiekeuzeplein. Er is beperkt plek. Vol = vol. Heb je op de open dag geen tijd? Kijk dan hoe een studiekeuze en -loopbaancoach jou verder kan helpen met een studiekeuzetraining of studiekeuzegesprek. Het gaat daarbij om een onafhankelijke studiekeuze; dus niet alleen gericht op de studies van Windesheim.

Waar kan ik het programma vinden van de open dag?

Een paar weken voor de open dag kun je hier het programma downloaden.

Heb je het antwoord op je vraag hier niet gevonden?

Stel ‘m dan aan het Windesheim Informatie Centrum via 0900 – 8899 of mail naar info@windesheim.nl. Liever WhatsApp? Dat kan ook! Voeg 06-51423256 aan je contacten. We reageren op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

Parkeren, route en contact

Bekijk de route naar de campus
Vragen? Neem contact met ons op