Studenten die een selfie nemen

Minor kiezen

Bij Windesheim kun je een minor kiezen om jouw opleiding te verbreden of juist te verdiepen.

Kies jouw minor

Op de website Kiesopmaat kun je het aanbod minoren van Windesheim vinden. Je kunt ze volgen in Zwolle, maar ook in Almere. Welke minor past bij jou? Wil je een minor volgen die stof uit je hbo-opleiding verdiept of wil je liever iets heel anders doen om je zo te verbreden? Er is veel mogelijk!

Minors voor studenten van Windesheim

Wil je een minor volgen bij Windesheim of Windesheim Flevoland? Op het intranet van Windesheim vind je informatie over de mogelijkheden bij Windesheim. Ook zie je wanneer er minormarkten worden georganiseerd en vind je veel informatie over de aanmelddeadlines.
 Bekijk de opties

 Minor buiten Windesheim volgen? Op de website van Kiesopmaat kun je zien welke minoren andere hogescholen aanbieden.
 Ga naar KiesopMaat

Minors voor studenten van andere instellingen

Ook als je niet bij Windesheim studeert kun je 1 van onze minoren volgen. Of het nu een minor over adviseren is, over ondernemerschap, apps, de zorg, media of techniek. Op de website van Kies op Maat vind je alle informatie. 
Bekijk de minoren van Windesheim


Minor in het buitenland

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je minor in het buitenland te volgen. Goed idee? Lees het verhaal van student Patrick die naar Ecuador vertrok. Ook naar het buitenland? Check bij je opleiding wat er mogelijk is.

Student met globeAanmelden voor een minor

Hoe je je aanmeldt voor een minor vind je terug bij de informatie over de minor op ons intranet of op Kiesopmaat.nl.

Toelating tot een minor

Per minor verschillen de instapeisen. 

Check vooraf altijd of je de minor mag volgen. Neem contact op met de minorcontactpersoon of jouw opleiding als je hier vragen over hebt.