Groepje studenten buiten

Sporten bij Windesheim

Wil jij zaalvoetballen, zwemmen, volleyballen, kickboksen, tennissen, turnen of fitnessen? Dat kan allemaal op de Campus van Windesheim. Kom ook sporten!

Om gefocust te kunnen studeren moet je fit zijn en lekker in je vel zitten. Studenten sporten daarom voordelig bij On Campus, het sportcomplex op de campus van Windesheim. Met drie zwembaden, een fitnesscentrum, klimmuur, CrossCamp box, judozaal en veertien sportzalen vind je hier altijd een sport die bij jou past.

Welke sport kies jij?

Je kunt kiezen uit vijf aantrekkelijke jaar- of maandabonnementen waarmee je de sport van jouw keuze onbeperkt kunt beoefenen: fitness, zwemmen, klimmen, CrossCamp of zaalsport. Kun je niet kiezen? Dan is het all-in abonnement iets voor jou!

Wie geven les?

Bij elke activiteit is een gecertificeerde instructeur aanwezig. Dit zijn voornamelijk studenten van de opleidingen Bewegen en Sport. Voor een aantal activiteit huren we specifieke deskundigheid van buitenaf in.

Lid worden?

Op vertoon van je mbo-, hbo- of wo-collegekaart sluit je een voordelig studentensportabonnement af. Het studententarief geld ook voor jou als je een deeltijd-studie doet. De studentensportabonnementen zijn ook verkrijgbaar bij de receptie van On Campus, in het Z-gebouw.

Meer weten?

Meer lezen over onze mogelijkheden, het rooster, de openingstijden en tarieven? 

Kijk op de website van On Campus