Drie studenten die door een loopbrug lopen

Honours Programmes

Niemand weet hoe de wereld van morgen eruit ziet. Wat we wel weten is dat de wereld complex en veranderlijk is en Windesheim de professionals van de toekomst opleidt.

Wat kun je verwachten?

In Honours Programmes werk je samen met andere studenten aan opdrachten van organisaties wat je extra uitdaging biedt naast je opleiding en waardoor je je persoonlijk kunt ontwikkelen. Honours Programmes sluiten zoveel mogelijk aan bij jouw persoonlijke mogelijkheden en uitdagingen. Dat doen we in een open en veilige omgeving waarin je de ruimte krijgt je eigen pad te kiezen. Plezier, vertrouwen, openheid, uitdaging, experimenteren én verantwoordelijkheid nemen is daarin belangrijk.

Meer over Honours

De Onderstroom

De Onderstroom is de denktank van Honours Programmes waarin studenten in een aantal bijeenkomsten een vraag, een onderwerp onderzoeken. We nemen geen genoegen met de eerste ideeën die iedereen daarover heeft. Wij zijn in de Onderstroom op zoek naar dieperliggende ontwikkelingen, gericht op een toekomst die we niet kennen. Op deze manier nemen we studenten mee de diepte in. In het najaar van 2018 gaan twee denktanks aan de slag met: ‘Wat is commitment?’ ‘Wat maakt dat ik voor extra uitdaging kies, wanneer zet ik zelf een extra stap en waar moet de uitdaging aan voldoen?’ In het voorjaar 2018 was de vraag: ‘Wat is uitdagend onderwijs en waar bestaat dat uit?'

Uitkomsten denktank voorjaar 2018

Voor wie?

Nieuwsgierig? Ambitieus? Wil je experimenteren en ben je creatief en ambitieus? Heb je behoefte aan vrijheid? Dan is een Honours Programme misschien iets voor jou!

Weten of Honours bij jou past?