Commerciële Economie

Commerciële Economie

Voltijd in Zwolle

Onderzoek jij later de omgeving van een bedrijf? Vertaal jij ontwikkelingen naar plannen voor winst? Word marketingspecialist in brede zin.

Studieprogramma Commerciële Economie

De opleiding Commerciële Economie leidt je op voor commerciële managementfuncties. Je specialiseert je in het werkveld van de marketing met oog voor verkoop, marketingcommunicatie en marktonderzoek.

Ontdek alles over de opleiding CE

Een breed werkveld

Onze opleiding richt zich op het brede werkveld van de marketing. Je hebt daarom straks een sterke positie op de arbeidsmarkt en kunt kiezen uit verschillende functies. Je kunt terecht in het midden- en kleinbedrijf. Maar ook in grote internationale ondernemingen als Philips, Coca Cola, Grolsch of Ahold.

Wat kun je worden met de opleiding CE?

Arbeidsmarkt als uitgangspunt

Wij staan midden in de maatschappij en weten waaraan behoefte is op de arbeidsmarkt. De inhoud van onze lessen is actueel en we bereiden je goed voor. Zo ben jij straks de professional, die vooral ook met veel plezier werkt en zich kan onderscheiden van de rest.

Meer over de praktijk in de opleiding

Anouk : 'Sales Challenge'

Sales is leuk, interessant en vooral heel uitdagend. Zo dacht ik er in eerste instantie niet over! Ik had het beeld van gladde mannen in pak die je producten proberen aan te smeren. Dat beeld veranderde heel snel toen ik het vak verkooptraining ging volgen.

Lees wat Anouk nog meer vertelt